Je možné znovu otěhotnět po mimoděložním těhotenství?
Ahoj holky minulý rok v únoru jsem měla mimoděložní těhotenství a vzali mi levý vejcovod, teď se nám podařilo znovu otěhotnět nic mě nebolí jen někdy v podbřišku jako na měsičky a bolí mě strašně prsa.. predtim jsem krvacela hnědou krví teď naštěstí ne .. při mimodeloznim mi test vyšel o hodně slabší než tenhle.. Co myslíte? Ve čtvrtek jdu na gyndu a mám strach aby se to neopakovalo.. 😦

@klokanka31 děkuji moc myslíš že podle toho testu když mám tak silný dálnice to bude už dobrý? Já při mimodeloznim takový testy nikdy neměla
@martinececka Myslím že jo, a hlavně jestli nešpiníš/nekrvácíš
@klokanka31 práce že predtim jsem krvacela hnědou krví.. teď vůbec ne naštěstí jen mě šíleně bolí prsa a o někdy za den mě bolí v pod bříšku jako na měsičky jinak mi nic není
@martinececka Tak to bude určitě dobrý 😉 hlavně se nestresuj,to není pro miminko dobrý 🍀
@martinececka s mimo deloznim zkusenost nemam, ale test je krasne silny- to bude dobre
@martinececka mimodelozni jsem nezazila, ale bricho jako pri ms a prsa brutalne me bolely v prvnim tehotenstvi snad cely prvni trimestr. to je uplne normalni. drzim palce 👍
@martinececka mám za sebou také mimodelozni a test jsem neměla ani z poloviny takhle silný 😉 myslím , ze to bude dobrý 🙂 budu držet palce
Já to vidím na krásný začátek normálního těhotenství ❤️ a prsa bolí hodně holek, mě bolely poměrně dost, do 5 měsíce 🙂 je to dobré znamení 🍀
@martinececka gratuluji, bude to určitě v pořádku 🙂
@martinececka Me teda u mimodelozniho bolela, jak prsa, tak i test byl pozitivni vyrazne 🤷♀️ Ale ver, ze to bude dobre! Ja si potom u dalsiho poz.testu nechala brat samoplatecky obden krev na hcg, abych vedela, ze to roste jako u spravneho tehotenstvi, nez to bylo mizne prokazat na usg, ze je to tam, kde je ;) ted uz jsem 32+0 🍀
To je krásná čárka, věřím že to bude dobré 🙂 já měla při mimoděložním slabou čárku na testu a moc nesilila a také jsem spinila 🤷 ale také jsem se potom bála, u obou dalších těhotenství jsem po pozitivním testu chodila jako samoplatce obden na HCG, abych viděla, že roste tak jak má pro svůj klid 🙂
@pro89 moc děkuji já doufám že to zítra bude dobrý ❤
@dasipe děkuji ti moc snad to tak bude 🙏❤🍀
@klokanka31 takže dneska ultrazvuk a všechno dopadlo dobře miminko je tak kde ma byt a je i srdeční akce ❤❤🍀🍀🥰🥰
@martinececka gratuluji ❤️
@martinececka To je super moc gratuluju 🍀🍀🍀🍀❤❤
@klokanka31 děkuji všem.. ❤❤
@martinececka gratuluji 🙂

@martinececka Neboj určitě to bude dobrý 🍀🍀 já se teda taky bála, aby se mi mimoděložní neopakovalo,při třetím těhotenství mě šíleně bolelo břicho i v zádech jak při ms, a bylo to v pořádku, mám z toho zdravou holčičku.