Je na těhotenském testu vidět duch? Jak poznat výsledek
Ahoj holky, potřebuju uklidnit, že není na testu vidět duch? Já čím víc na něj koukám, tím víc tam něco málo vidím a jsem v nervu, momentálně miminko neplánujeme, mám dost práce s jedním 😁. Kojím a MS ještě nedorazila, ale dvakrát jsme se nehlídali. Díky za všechny názory 😊.

@terez999999999 Negativní
Taky tam nic nevidím
@terez999999999 negativní ale i tak bych za par dní udělala test a nehrála takovou ruletu kojení není HA když mimco nechci ☘️☘️
Nic tam vidět není
Já vidím čárky všude ale zatím negativní
@terez999999999 já když přiblížím tak tam stín vidím ,zkusila bych za pár dní znovu test
Je tam. Ale za pár dní znovu
@kristyna63737 Nedalo mi to a dnes ráno jsem zkoušela z první ranní moči (na fotce je test dělaný večer) a přijde mi to úplně stejné, ale koupila jsem ještě jeden test (ten obyčejný proužek) a na tom nebylo vůbec nic, tak snad to bude ok 🙏🏼
@terez999999999 pokud je to po limitu tak to vypadá na rysku zašla bych v pondělí na krev a mate jistotu ..
@lencaa11 Je to 5-10 minut po ponoření do moči, snad je to jen ta ryska 😊. V pondělí mám preventivku u doktorky, tak se jí zeptám, i když teď by stejně nic neviděla asi ještě.
@terez999999999 tak může odebrat krev uvidíte taky záleží zda máte nějaké příznaky atd...
@terez999999999 vidím 🍀
@terez999999999 zalezi i na testu no. Ja vcera zkousela jeden levnejsi a byl viden jen malinko dneska jsem zkousela lepsi a uz jde hezky videt tak uvidis 😊
@kristyna63737 Je to v pohodě snad, na tom proužkovém je zase sněhobílo 🙏🏼😊 Každopádně už nebudu riskovat a nechránit se, protože mám pak akorát nervy 😅
@terez999999999 určitě by to chtělo zvolit nějakou volbu ochrany ☘️☘️ pro svůj klid
@terez999999999 podle mě negativní

Negativní