Je nachlazení během raného těhotenství nebezpečné?
Holky jdem dnes na oslavu a snažíme se s manželem o druhé mimco a tak jsem si udělala ráno test, asi 11dni po ovulaci , zhruba nevím to úplně jistě 😀 a první tam nebylo nic ale sla jsem za 15 minut ze to vyhodim a já tam proste vidím čárku 🙈 a ještě otazecka jsem nachlazena, prave pokud by se za par dni trhu potvrdilo tak mám obavy z nachlazení, horečku nemám jen rýmu a skrabani v krku a mám stopkasel které můžou i těhotné a kojici..

@lussy416 možná byla chyba u partnera ,jinak gratuluji 💖
@i_vet2 myslím, že je to ryska.
@katherine177 ano, byla chyba u partnera, já byla po laparoskopii v pořádku.
@monika3456 myslím ze to určitě není ryska, nikdy jsem to neviděla na negativním testu ☺️
@nihanin držím pěsti ať vám to vyjde
@katherine177 děkuji..počkám do středy a testnu.. Ms by měla dorazit dnes nebot zitra +, - 🤔ale myslím že dorazí neboť mám bolesti v podbřichem a šíleně mě bolí prsa to vždy mívám před ms tak se raději nato nebudu upínat 🙂
@i_vet2 mě tohle udělá test od maxe skoro pokaždé po nějakých minutách po limitu. Ať pak nejsi zklamaná.
@monika3456 tak dnes to už vypadá silnější a mě teda nikdy falesne duchy dr.max neukazal vždy byl snehobily proto mi to hned trklo do oči
@i_vet2 tak to už je jiná. Gratuluji 🍀🍀🍀🍀
@nihanin tak jak jste dopadla? Já čekám teď a bude to dlouhé čekání,mám 10 dní do ms.
@katherine177 ahoj ja uz mam po ms zrovna vcera mi skončila dostala jsem ji s 2 dením zpožděním tak to opět nevyšlo tak ať se nám zadaří co nejdříve 🙂🍀🍀🍀🍀
@nihanin to je smůla ,tak snad příště 🍀🍀

@i_vet2 vidím ducha. Tak ať sílí. Jsem v 8tt a byla jsem na úplném začátku také nachlazená, rýma se mě drží do teď. Doktorka mi doporučila jitrocelový sirup, mořskou vodo do nosu a pastilky na cucani. Na případnou teplotu něco s paracetamolem. Nesmí přesáhnout 38.
🍀🍀🍀