Je naděje, že jsem těhotná?
Ahoj holky, prosím prosím mám doraz.
Dnes je to 15 dní od ovulace. Menstruace mi 3 dny meškala, což se mi nikdy nestalo, tak jsem celá nadšená zkoušela test a vyšel bohužel negativně. Měla jsem pocit - asi vsugerovaný nebo to byla MS, že mám těhu příznaky - boli mě prsa, mám je i natekle, táhne mě podbřišek, motala se mi hlava, no celkově jsem to nebyla já. Včera večer ale menstruace bohužel dorazila, zda se mi ale divná, kluzná s hlenem (pardon za ten popis). Tak jsem z toho nesvá.
Myslíte, že je ještě nějaká možnost, že bych mohla být těhotná nebo se mám prostě smířit s tím, že to zase nevyšlo? 🤔😣
Pokud dorazila ms a cervena krev tak nebudeš.
Tehotna asi nie si, mohlo to byt biochemicke - ze si otehotnela, ale odislo to s MS...preto meskanie a ta divna konzistencia. Takze hlavu hore, je tu novy zaciatok 🙂
Ahoj holky
S přítelem se snažíme o miminko cca 10 měsíců a zatím se nedaří. M/S jsem měla před týdnem ale pouze 3 dny jinak mám 5 dni. 3den mě pobolxva v podbrisku. Hlavně když zvednu něco těšiho nebo když se bříškem opru o stůl. Muže to být miminko? 🙂
@barboca4258 bez testu to nezjistis 😉
Holky, ono to horké počasí tomu moc neprospívá. Když jsem se kdysi dávno stěhovala do Španělska, tak 1.ms se dostavila po 7tydnech a to jen proto, že bylo horko. Jine vysvětlení se nenašlo.
@jitaha a často se říká - změna prostředí;)

Nebudes s nejvetsi pravdepodobnosti tehotna..mrzi me to..drzim.palce at to vyjde priste..