Je normální mít bolest v podbřišku při těhotenství?
Ahoj holky, už asi přes týdnem mám bolest v podbříšku a bolest prsou a zbývají mi 3 dny do ms pro jistotu jsem si dělala těhotenské testy a všechny vyšli pozitivně jenže dneska mě začalo bolet ještě víc než ty předchozí dny tak se chci zeptat zda je to normální a nebo jestli si mám někam zajít
@dominika1008 Mě taky bolelo silně břicho, jako bych měla mít každou minutou ms. A mám z toho dvouletou princeznu 😊
@klokanka31
@martina_cz moc děkuju hned jsem klidnější ☺️ a chtěla bych se ještě zeptat když jsem minuly měsíc potratila je možné že bych teď potratila znovu ?
@dominika1008 Možné je všechno, ale zbytečně se nestresuj, určitě bude vše v pořádku 🍀 ve zkratce můj příběh - 1.těhotenství mimoděložní, po několika dalších měsících 2.těhotenství samovolný potrat, a hned další měsíc 3.těhotenství, a jak už jsem psala, mám z toho krásnou princeznu 😊
@klokanka31 dobře moc děkuju a ať vám princeznička dělá velkou radost ☺️
@dominika1008 je to normální samohrejme teď ti nikdo neřekne zda se třeba nepřijde Ms je to na přírodě držím palce ☘️☘️
@dominika1008 Děkuju 😊
@dominika1008 mně první 4 měsíce vždycky bolelo břicho přesně v době, kdy bych očekávala MS. Přesně jako když to mám dostat. Jsem 23tt a vše ok. Hlavní je se zbytečně nestresovat. Alespoň to si myslím já. Příroda je mocná a psychika možná ještě mocnější, tak myslete hlavně pozitivně 🥰
@kolibrik123 No já to mám dostat zítra a dneska to podbříško bolí ještě víc tak doufám že zítra se mi povede vstát z postele 😅 a každopádně vám moc děkuju ☺️

Ahoj gratuluju, je to normální mě bolelo u dcery břicho celý první trimestr. Všechno se tam bude zvětšovat a natahovat 😊