Je pět dní do menstruačního cyklu. Je tam náznak těhotenství?
Mám 5 dnů do MS...je tam nějaký náznak 👻?

Nic
@monyscerna nic
@monyscerna Také nic nevidím.
Tak že by bylo moc brzo? Pokud počítám správně tak dnes by měla mít 9dpo..
@monyscerna to je brzo někdo má 👻 někdo ani ťuk chce to čas
@hanzbl00 já tam něco málo na tom spodním možná vidím 👻 tak uvidíme za pár dnů budeme moudřejší 🙏
@monyscerna máš nějaké priznaky? Mě už pár dní bolí dost podbrisek klasicky jako před ms😀 dneska sem extrémně unavená a začali mě bolet prsa..ale stejně to furt přisuzuju ty blížící se menstruaci
@hanzbl00 já nic 😀😀🤷♀️
@monyscerna bohužel negativni
@monyscerna nic 😔
@monyscerna já bych tam teda něco málo vykoukala😀
@hanzbl00 já nevím 😀🤔 po zaschnutí už to bylo vidět hezky, zkusím za dva dny a uvidím, to budu 12dpo to si myslím že už by mělo být něco vidět 👻🙏☘️
Jinak na tvým testu ať koukám jak koukám nic bohužel nevidím 🥺 zatím.. Kolik máš do MS?
@hanzbl00 po zaschnutí 🤷♀️ ale nevím možná že to vidím jenom já 😀
Jeee Moni, nejsi z květnovek 2019? 😁
@jasminek2012 anoo jsem 😀😀
@monyscerna 12dpo už by měl test ukázat hezky v limitu tohle je zatím negativní test
@monyscerna vidím..vypadá to nadějně 😀 já mám 3 nebo 4 dny do ms ,takže jako je ještě čas ale já tomu stejně nedávám, cítím podbrisek hodně na ms😀
@monyscerna dej vědět jak to vypadá za ty dva dny😀
@hanzbl00 dám 🙏👻☘️
@monyscerna jak to u tebe vypadá? U mě dnes odpoledne takto. Tak nevím
@hanzbl00 ahoj dneska to mám dost podobný jak ty 🤷♀️ jen takový slabý pidi dusík který jde snad vidět jen na světle 🤷♀️🙏 tak nevím pořád doufám no 🙏🙏☘️
U tebe tam vidím stinek kolik máš do MS?
@monyscerna dnes nebo zítra bych mela dostat menstuaci. Zatím mě občas bolí podbrisek dost na MS a občas vůbec. Jako je mi divný, že mě pálí prsa,nesnesu vůbec podprdu😀 navíc sem extrémně unavená ale pak večer nemůžu vůbec usnout. Co ty jak to u tebe vypadá? Jako já toho ducha v reálu viděla úplně dobře ale vyfotit to nejde. Tady ještě fotka upravena ale kromě mě skoro nikdo nic nevidi😆
@hanzbl00 tady třeba na té fotce jde vidět trošku líp 😊 tak uvidíš, jsem zvědavá jak to u tebe dopadne 🙏😊 jak bych to měla dostat zítra... Ale vůbec nemám pocit že bych to měla dostat, což je divný 🤷♀️😀 Já jsem si akorát všimla že chodím víc čůrat a mám pořád hlad 🤷♀️😀 taky nikdo nic nevidí jenom já 😀😀🤷♀️
@monyscerna já teda podle kalendáře mam už jeden den zpoždění 😀 no ale moc tomu nedávám. Zkoušela sem test i dneska z ranní moci a nic moc tam nevidím. Ale vždycky ráno mě tak bolí podbrisek, že sem si úplně jistá, že už ms přišla a pak to prejde a začnou mě pálit prsa😀 tak nevím co to teda má znamenat.
U tebe neco taky vidím 😊 kdy budeš dělat další test? Já už test nemám tak počkám,co bude😀

@monyscerna řekla bych negativní. Hodně dělají falešňáky.