Je pozitivní duch na těhotenském testu Pepino 20. den cyklu?
já na pepino testu jsem měla také ducha, koupila jsem si pak ještě v ten den kazetový kde jsem už měla jasně druhou červenou čárku
Jasně že to možné je, ja měla prvního ducha 14 dc.Ted jsem 26+2tt.Zkus za dva dny další test třeba jinou značku, držím palce.
@anickaaa28 a muzu se zeptat,kdy jsi otehotnela? 14dc ( plus minus) vetsinou byva ovulace ne?
To vůbec netušíme. Mela jsem poslední ms 27.11. A sex byl 3 dc.No a 10.12. Jsem mela prvního ducha.Jenze u nás to bylo cele nějaké jiné.
@eloana No dr rekla ze z minuleho cyklu to rozhodne neni.Byla jsem u ni 8-9 dc nebo mě neustále bolelo bricho a strasne prsa.Odebrala krev na hcg a negativní. No a 14 dc prvni duch.24 dc jsem sla sama na krev a hcg 200 o 8 dni později uz bylo hcg 4000 :D Si říkám že je vše možné a telo neni stroj.Jsem rada ze uz větší polovinu máme za sebou, po ztrátách.
@anickaaa28 cetla jsem to -fakt zajimave - ja zas 3 tehotenstvi poznala hned temer po oplodneni- proste se mi hrozne brzy zvetsila prsa- fakt hned 10-11 dc- vsichni tvrdi,ze to neni mozne,ze to ovlivni az hcg. no a 19dc -cca 9 den po sexu mi vysel pozitivni test-zadny duch carka byla zretelna -kdy byla ovulace to nevim.... jestli ten den 10 -nebo 9 nebo treba 11dc
@anickaaa28 ono jsi mohla mit ovulaci treba 6 dc- 3 dny klidne pockaji- a 8-9 tam nic nebylo a ten 14 dc uz ti vysel duch.
@eloana Jo pravda me taky psaly jak jsem založila to tema na tom jiném webu,ze to není možné a ze je to bude z minuleho cyklu,biochemko, mimodelozni a nebo neprosperujici....strasily me vsim možným a ono je vše v pořádku 🙂Takze ja po téhle zkušenosti, věřím že se stát může cokoliv.
@anickaaa28 kdybys nebyla na te krvi-tak bych rekla, ze jsi otehotnela pred ms,ale takto to fakt vypada hned po ms...kdyz muze byt ovulace pred ms proc by nemohla byt hned po ms- me ta prsa bolela take okamzite....zadne az po vylucovani hcg
Kdyz si to priblizim je to hezka druha carka. Ja mela ovulaci 12dc a uz 8dni do ms jsem mela taky takovou a pak uz jen silila. Gratuluji 🙂

Možné to je. Zkus další test za pár dní.