Je pozitivní ovulační test během menstruace možný?
Ahoj holky chci se zeptat je možné mít pozitivní ovulační test když mám menstruaci 4. Den. Děkuji za odpověď

@wladimira Zkoušela jsem negativní
@kikiki1000 tt negativní ms se dostavila tak je to asi jasný 😬 těhotná nebudeš je možné ze je vadný ovu test 💁🏻♀️ mužů mít otázku ? Co te vedlo si při ms udělat ovu test 😃
@kikiki1000 Ano je to možné.....
@kikiki1000 uplne normalni neni mit pozitivni ovu test 4.den ms,bud se jedna o blizici se ovulaci (ano i nektere zeny ovuluji klidne 6-8den cyklu-je to malo caste), a nebo se jedna o biochemicke tehotenstvi ,nebo velmi ranne tehotenstvi,kdyz HCG test je negativni..
Vydrz par dnu,zkus otestovat znovu…
@kikiki1000 já jsem poslední den MS otěhotněla, nevidím důvod proč by to nebylo možné. Mám krátké cykly (20-21dnů) a pravidelně začínám testovat poslední den MS, protože u mě ovulace bývá v tom prvním týdnu po MS. Přeju hodně štěstí 😁🌸
@kocila Já mám totiž nepravidelnou menstruaci a cykle mám dlouhé. To byl poslední OT tak sem řekla že ho zkusím a hněď se ukázala silná čárka než kontrolní tak mě to zarazilo.
@kikiki1000 hm, mám stejnou záhadu
já mám taky dlouhé a nepravidelné cykly a honím ovulaci jak můžu a taky jsem měla nejsilnější ovulační test den před menstruací¨
těhotná jsem nebyla
to bude něco spojeného s hormonální nerovnováhou
ale zase vždycky záhadně otěhotním první měsíc snažení, tak to asi nebude tak strašný 🙂
Měla jsem pozitivní ovulační testy zhruba 10 dní, na ultrazvuku pak dr našel cystu.... Za další měsíc odešla spolu s MS a test pak byl už negativní.
@orchidis Tak nejspíš to byla opravdu ovulace v sobotu byl pozitivní a v pondělí (včera) negativní.
@orchidis Tak dneska cca 8dpo clearblue citlivost 25
@kikiki1000 a tohle je už tehotensky?
@handulkak Ano

@kikiki1000 zkuste tehotensky test 🍀🙏🏻