Je pozitivní těhotenský test známkou těhotenství?
Dobrý den když jsem začla menstruaci tak ta byla taková jen to špinění ale to špinění trvalo jen 5 dní a na to jsem začala už krvácet což už je 10 den co krvacim dělala jsem si těhotenský test a vyšel pozitivní obě dvě čárky jasné . Stín že jsem unavená a bolej mi jen záda. Myslíte že můžu být opravdu těhotná ? Děkuji
@lucieszedelova těhotenství bych to neřekla spíš bych navštívila lékaře pri tak to dlouhém krvácení
Urcite jdi k dr at neni neco spatne.bricho te neboli??
Muze to byt mimodelozni, sup k lekari
@4formy nene právě že neboli .. měla jsem jakoby stejně příznaky těhotenství jako než jsem zjistila že čekám dceru .. nic jiného mi není
@misha31 já právě koukala i na příznaky jaký bývají u mimoděložního těhotenství a ani jeden z nich ja nemám jen mě postihla ta únava a bolest zad ale jak jsem uvedla u předchozí paní tak tyhle příčiny jsem právě měla než jsem zjistila že čekám dceru.
@lucieszedelova prave to krvaceni byva u mimodelozka
@lucieszedelova Já u mimoděložního jen špinila, nic víc. Nezahrávej si a mazej k doktorovi, u mimoděložního jde o život.
@klokanka31 Tak já nakonec těhotná byla ale bohužel byl to potrat.
@lucieszedelova 😔😔 to mě moc mrzí
@lucieszedelova To mě mrzí 😟 přeju ti ať se brzo zadaří znova 🍀🍀

@lucieszedelova Neměla bys zajet na pohotovost? Nezdá se mi normální abys krvácela tolik dní a ještě při pozitivním testu...