icon

Je pozitivní test důvěryhodný při zpožděné menstruaci?

viky000
17. lis 2024

Ahoj, chtěla bych slyšet váš názor. Včera jsem si dělala TT a vyšel mi slabý duch byl to Pepino a den předtím taky Mamatest..
Vim ze před ms by se testovat nemělo, ale nedalo mi to. Ms jsem měla dostat dneska, zatím nic... Dnes jsem si ale delala ten tyčinkový a vyšel mi negativní. Je pravda, že předešlé testy jsem dělala z ranní moči a dneska až odpoledne. Myslíte, že to může být tím? Podbrisek mě bolí už tak 4 dny a prsa pobolivaji..takove ty klasicke příznaky, které mají přijít buď před ms a nebo při těhotenství. Poslední těhotenství mi ukázal pozitivní test až 6 dní po zpoždění...

Strana
z2
irisku
20. lis 2024

Tak nedopadlo testy slábnou čárka už není téměř vidět ☹ tak počkám až přijde MS

viky000
autor
20. lis 2024

@irisku já už testům vůbec nevěřím... Ukazují si co chtějí. Já jsem četla, že do týdne po vynechání je v těle nejvic hormonů HCG. Poslední těhotenství mi ukázalo pozitivní až 6 den, 3 den byl stále negativní. Půjdu rovnou k doktorovi, tohle je akorát na hlavu.

viky000
autor
20. lis 2024

@irisku kolik dní máte zpoždění?

felis
20. lis 2024

@viky000 tak ono záleží, kdy byla ovulace... ta může být klidně až 18-20 DC a pak tri dny po vynechání MS nemusí být testy pozitivní.

irisku
20. lis 2024

@viky000 mam 3 den zpoždění ale testuju stejnou značkou na které bylo krásně vidět a ted od pondělí čarka mizí téměř do ztracena ☹

viky000
autor
20. lis 2024

@felis já si hlídám ovulaci podle čípku.. ten jsem měla přesně takový jaký má být při ovulaci od čtvrtka do pondělí, od 1.11 do 4.
Mám menstruaci pravidelnou přesně na den, minulý měsíc 17.teho i predminulej.
Ale vím, že v posledním těhotenství jsem měla dostat menstruaci 27. ,30teho jsem si dělala test a taky mi vyšel negativní. Až za další 3 dny už vyšel. To už byli krásné čárky, takže i ten pátý den už by tam stopro bylo něco vidět.

viky000
autor
20. lis 2024

@irisku A menstruaci máš pravidelnou? Já testovala Pepino a Mamatest a už jsem se s tim potkala i predtim, že mi Mamatest ukazoval falešné duchy. Počkej ještě 2 dny, pokud se ti to nerozjede, zkus jinou značku. Pokud jsi těhotná, tak už ti určitě mělo něco ukázat.

viky000
autor
Autor odpověď smazal
viky000
autor
Autor odpověď smazal
viky000
autor
21. lis 2024

@irisku tak jak si dopadla?

irisku
21. lis 2024

@viky000 těhotná jsem byla včera jswm šla jako samoplatce na krev a hcg jsem měla 27 takže těhotná jsem byla ale asi to zamlklo nerostlo spravně hcg a testy od pondělka slábly , dneska přišla MS takže až budu mít po se objednám na gyndu na kontrolu jestli jsem se správně vyčistila . Menstruaci mám hodně nepravidelnou musim brát hormony když chci otěhotnět, první dvě holky mám přes kliniku ptz nám to 4 roky nešlo.

viky000
autor
22. lis 2024

@irisku tak to je mi líto... 😐 Já jsem to taky včera dostala😁 Takže jsem to měla jen opožděný... Už jsem si taky malovala.
Ale přeji ti aby se ti všechno srovnalo správně a přeji hodně štěstí do budoucna 🙂 A děkuji že jsem to mohla takhle s někým probrat...🙂

Strana
z2