icon

Je šance?

shierly
31. srp 2021

Holky, co myslíte? Už týden divný pocit v podbřišku. Cykly mám 28 - 31 dní, dneska 30DC. Vím, že je to buď anebo a pokud MS nedorazí, tak budu znova testovat ve čtvrtek. Asi chci slyšet, že je naděje. 😅

Je šance?Je šance?
wladimira
31. srp 2021

@shierly na te černo bílé vidim krásného dušíka budu držet pěsti aby sílil

maca917
31. srp 2021

@shierly Ahoj, na té druhé fotce to je vidět. Pravděpodobně jsi těhotná, ale uvidíš až další dny 😌

shierly
autor
31. srp 2021

Na živo je vidět krásně. Tak jsem zvědavá. 😂 Právě mě ještě včera začaly bolet ze strany prsa a to normálně nemívám. Děkuju moc holky. 😁

maca917
31. srp 2021

@shierly no já těhotenství také poznala skrze prsa, boleli mě pár dní po ovulaci 😉 tak držím pěsti, aby to sílilo 💪

pajav
31. srp 2021

Včera jsem měla stejnou čárku, dva dny do MS, dnes negativní :/

maca917
31. srp 2021

@pajav tak to byl bohužel nějaký vadný test. Asi vyzkoušet ještě jeden. A byla to stejná značka testu ?

pajav
31. srp 2021

@maca917 Ano, stejná značka, včera viditelný duch, dnes nic. Ale klesla mi dnes i teplota, tak čekám MS.

maca917
31. srp 2021

@pajav tak to je mi líto :/ moc dobře znám to zklamání.

shierly
autor
31. srp 2021

@pajav to mě mrzí, jak dlouho se snažíte?

pajav
31. srp 2021

@shierly Aktivně teprve druhý měsíc, před třemi jsem vysadila HA po devíti letech. Už mám doma syna - 9 let, je mi 33, chtěli bychom s přítelem miminko 🙂 Tak uvidíme, kdy se zadaří 🙂

shierly
autor
31. srp 2021

@pajav určitě to brzo vyjde, vždyť určitě víš, že nejlepší je na to nemyslet. Ale vím, snáz se to říká než dělá. Budu držet pěsti. 👍

pajav
31. srp 2021

@shierly Také držím palečky 🙂

danca2719
1. zář 2021

@shierly Já si myslím, že určitě tam šance je, taky vidím pěkného ducha. Já mám cykly co 28 dnů, tohle jsou moje testy ten silnější je z dneška a zítra neočekávam MS😀 Snažíme se již 4 roky, tohle jsou již moje prvni viditelné čárky na testu.

shierly
autor
1. zář 2021

@danca2719 vidím je tam, tak ať sílí. ❤️ Já jsem nakonec nevydržela, testovala už dneska a nic. Tak uvidíme.

danca2719
1. zář 2021

@shierly Doufám, že sílit budou. Tobě držím palce aby ti to vyšlo jak si přeješ, třeba se zadaří☺️