icon

Je šance na těhotenství po covidu při užívání Utrogestanu?

amalka2981
31. říj 2021

Ahoj holky, jdu si pro radu, možná pro malé povzbuzení.. Už 1,5 roku se snažíme o miminko. Poslední dva měsíce beru utrogestan od ovulace dalších 10 dni. Po 10 dnech jsem udělala test (v pátek) a na testu byl duch, proto utroš beru dal. V pátek mi začalo byt také špatně (zvýšena teplota - 37,2, bolest svalu, nevolnost od zaludku, bolest hlavy).. tak jsem si udělala test má covid a byl pozitivní.. Dnes jsem zkusila těhu test a úplně míni duch, mám dnes očekávaný termín MS, měla bych byt 12 DPO, graf bazalni teploty přikládám.. každopádně si myslím, ze na to asi má i dost vliv ten covid, ze? Vůbec nevím, zda brat utrogestan dal nebo dát ještě šanci a počkat…? Je vůbec šance, ze by se ještě čárka ukázala? Nebo covid to stejně nedovoli? :( Děkuji za odpovědi..

Je šance na těhotenství po covidu při užívání Utrogestanu?
mimi1004
31. říj 2021

Covid vůbec neřeš v souvislosti s těhotenstvím. Buď se mimi udrží nebo ne. Takhle na začátku je to buď - anebo. Důvod proč to nevyšlo nikdy nezjistíš.

j.a.n.i
31. říj 2021

Na teplotu určitě vliv mit muze. A utrogestan bych brala dal, tim nic nezkazis.

mimi1004
31. říj 2021

A zavolej si k dr. ohledně dalšího postupu.

vikinkav
31. říj 2021

Neporadim, ale ja jsem presne takhle chytla covid a 2 dny pote jsem mela pozitivni tehotensky test a uz tady mam mesicniho broucka, takze vse dobre dopadlo 😊

michaela_2
31. říj 2021

Stejně jako s jinou virozou, nic s tím člověk neudělá, neovlivní 🙂 buď se miminko udrží a nebo ne. Moc
Držím pěsti 🍀

teress1215
31. říj 2021

@amalka2981 měla sem covid s prvním mimčem, že sem těhu sem zjistila až po karanteně.. bohužel my jsme měli špatný konec 😔 vždy je to buď a nebo, at jsi zdravá nebo ne