Je slabá čárka na testu znakem těhotenství?
Dnes jsem si dělala test,protože bolest prsou pořád přetrvává i po skončení menses..přišlo mě to divný...Vo mě ale překvapilo na testu slabá druhá čárka...Je to možný? Mohla bych být těhotná? 😱 Přikládám foto jestli to nevidím jenom já.. Jsem z toho trošku překvapená 😀
Skús iný test, tieto duchujú. Ak si mala menštruáciu tak by som čakala už silnejšiu čiarku v prípade tehotenstva
Holky kamarádka mi poradila, že si mám udělat ještě jeden jestli nebyl vadný...test dělaný teď tak ja nevím co si mám myslet 🤔 čárka je silnější než ráno.. je to možný? To je pozitivní test? Já tomu pořád nějak nemůžu asi uvěřit :D
Tady je pěkná čárka teď záleží zda Ms byla jako klasická Ms zda to nebylo biochemické zda bude čárka sílit ☘️☘️
Možné to je že jste těhotná uvidíte podle testu dál je možné že MS byla právě o to min že je to těhotenství
Čárka se evidentně rýsuje jasněji, jen tedy radši upozorním na možnost mimoděložního těhotenství - tehdy jsou totiž těhu testy pozitivní, ale klasickým znakem bývá právě krvácení, protože není zárodek zahnízděn v děloze.
Ale pak jsou samozřejmě ty ženy, které i přes menses těhotné normálně jsou.
Až bude test jasný, tak u vás bude na místě pak relativně brzká kontrola na gyn a především kontrola toho, co se děje v děloze.
To už je snad třetí diskuze, kde nacházím tunu těchto stejných fotek... Víš, že se říká, že všechno je v hlavě? Měla bys na to těhotenství přestat myslet a hlavně se k tomu tak strašně moc neupínat...vždyť těhotenství ti musí potvrdit lékař, tam jsi už byla a prý to nevypadá... zbytečně se vystavuješ tomu, že budeš hodně zklamaná. Chce to klid.
Jinak pokud byla 5.3. sotva znatelná čárka (duch), tak samozřejmě o 2 dny později nemůže už být na uzv něco vidět, i kdyby bylo těhotenství v pořádku.

Foto se asi někde ztratilo, zkus to nahrát ještě jednou.