icon

Je slabá čárka na testu známkou pozitivity?

lujhu
12. črc 2024

Ahojky chci se zeptat když už jsem viděla při zbarvení testu slabou čárku, a už tam zůstala je to pozitivní? Já moc testům nevěřím vzhledem k dlouhodobému zkoušení vždy jsem tak něco měla a potom ms přišla 😄

Strana
z2
lencaa11
12. črc 2024

@lujhu záleží jak čárka vypadala a bohužel to vždy může se pokazit že příjde Ms je to 50/50 ....

suz11
12. črc 2024

musí být vidět dvě čárky, jinak je test negativní

lujhu
autor
12. črc 2024

@suz11 jdou vidět dvě právě

lencaa11
12. črc 2024

@lujhu máte foto

hennrietta
12. črc 2024

Tak pokud se jedná o těhotenský test a v návodu je, že je pozitivní, když jsou dvě čárky a ty tam opravdu jsou, tak je teda pozitivní.
Akorát takhle v začátcích to nemusí vždy dopadnout dobře a menstruace se může dostavit. To se jedná o tzv. biochemické těhotenství.

lujhu
autor
12. črc 2024

@lencaa11 nejsem teď doma, až budu vyfotím

lujhu
autor
Autor odpověď smazal
lujhu
autor
15. črc 2024

Dnes uz 12 dni zpozdeni , test je ze vcera počkala bych jeste asi tyden co myslite?

tulipdona
15. črc 2024

Promiň ale tohle není 12 dnů zpoždění, a pokus ano, není to těhotenství ale cysta

lujhu
autor
15. črc 2024

@tulipdona Myslim že tohle asi bude vědet líp dr 😄 z testu poznat cystu ? To jako vázně 😳

lencaa11
15. črc 2024

@lujhu to je ryska negativní test

lujhu
autor
15. črc 2024

@lencaa11 na fotce to tak vypada no ale vyšly takhle 3x 😄

tulipdona
15. črc 2024

@lujhu nezlob se, ale 12 dnů zpoždění. To jsi minimálně ve 4 týdnu, a to by tam byla dálnice jako Brno.

A pro tvou informaci, ano pozitivní test způsobují mimo jiné k cysty. 😉

lencaa11
15. črc 2024

@lujhu to ale to není pozitivni test o kdyby to vyšlo 3-4 krát mě to to udělala cysta ...třeba a není růžová ale šedivá jako chápu že zřejmě si každá žena přeje // ale když nejsou a 12 dni zpoždění by test svítil

lujhu
autor
15. črc 2024

@tulipdona Ja se nezlobím 😄, mam kamaradku byla v 5tt a testy ji vychazely uplne negativní takze se to můze stát , treba ten pripad nejsem ale neni to ztracený pokud ms neprijde 😉

lujhu
autor
15. črc 2024

@lencaa11 12 dní to dost ja vím ale ja to mám nepravidelny takze to klidne muže bejt i mín dnů zpozdění a ani to nevím a taky záleží na ovulaci

zetpee
16. črc 2024

@lujhu Já našla dnes // přidávám i fotku. Menses měla přijít včera, posledních pár dní mi není dobře. Přisuzovala jsem to počasí ale..

zetpee
17. črc 2024

@lujhu Tak jak jsi dopadla?

lujhu
autor
18. črc 2024

@zetpee Mam jen duchy na testech pepino a na jinych zn. Nic 🤷🏼‍♀️ takze to asi tehu nebude

zetpee
18. črc 2024

@lujhu Tak to mě mrzí.

ka_rohli_na
22. črc 2024

Ahoj holky, vcera termin ms. Pozitivni digi test. Dnes jsem zkusila i klasicky a taky uz pekna čárka. 🙂 Doufam, ze uz to dotahnu do zdarneho konce. Jsem po ZT i SP.

kerolejna
31. črc 2024

@zetpee mě digitální test ukazuje už druhy týden furt jedno a to samé a jsem z toho zmatená 😅

lencaa11
31. črc 2024

@kerolejna lepší asi by bylo zajít 2 krát na krev zda HCG jde nahoru

kerolejna
31. črc 2024

@lencaa11 byla jsem a prej je negativní 🥰
Takže těhotná asi nebudu.

kerolejna
31. črc 2024

@lencaa11 dělala jsem si ten test i dneska a je taky pozitivní jako ten na fotce 😅

lencaa11
31. črc 2024

@kerolejna to je hodně divné krev je 100% vždy a teď záleží kdy jste byla na odběru v době kdy jste měla už pozitivni test ?

kerolejna
31. črc 2024

@lencaa11 minuly týden jsem měla v úterý už pozitivní digitální test a v ten den jsem dostala menstruaci. Ve středu mi dělali testy na hcg a byli negativní.
Po menstruaci byl test opět pozitivní a tento týden v pondělí byl test opět pozitivní +1-2 a hcg testy v ten den byli negativní. A dneska opět mám na testu +1-2

kerolejna
31. črc 2024

@kerolejna přemýšlím jestli se na to nemám vykaslat a brát to prostě že těhotná nejsem 😅

lencaa11
31. črc 2024

@kerolejna mohlo se jednat o biochemické proto test ukazuje pořád stejně spíš bych to řešila z dr na těhotenství to moc nevypadá

kerolejna
31. črc 2024

@lencaa11 byla jsem na gynekologii v pondělí a mám vše prej v pořádku 🥰

Strana
z2