Je slabý těhotenský test důvodem k obavám?
Dobrý den/ahoj, chtěla bych se zeptat zda je to v pořádku, když jsem si včera 23.10. udělala test Life Light z ranní moči a vyšel mi pozitivní dnes 24.10. jsem si udělala test znovu, též z ranní moči a byl velmi slabě pozitivní, tak jsem si zašla do lékárny pro jiný od GS mamatest a ten je krásné pozitivní (není už z ranní moči). Oba, jak GSMamates, tak i Test od Life Light jsou citlivost 10 mlU/ml.
Měla bych být znepokojena tím slabým testem? Předem moc děkuji za odpověď. Na testu z krve jsem nebyla.

@jjasmina takže ten slabší test řešit tedy nemám? 🙂
@j_denisa98 nerešila bych to, ten dnes dopo je jasne pozitivní 🙂
@majkapolka dobře, moc děkuji za odpověď. 😊
@j_denisa98 je možné že ten modrý má méně barviva než mamatest 😊 jinak gratuluji 🍀🍀
@misaa56 No doufám, že bude tedy vše v pořádku. 🙏🏼 A jinak moc děkuji 🍀😊
@j_denisa98 určitě bude🙂 na mamatest je krásná čárka 😊
@misaa56 Tak já vůbec nevím, odpoledne mám čárky hezké, ale z té ranní moči jsou vybledlé. Netuším proč. Je možné, že by ranní moč byla víc naředěná. Pardon za výraz.
@j_denisa98 je to zajímavý. Le myslím že jsem tohle už na nějaký diskusi četla. Zkusila bych ještě odpoledne jestli bude čárka silnější 🙂
@misaa56 no a když bude silnější tak je to tedy v pořádku? 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ A mohu se zeptat co jste se dočetla v diskuzi? 🙂
@j_denisa98 myslím že by to mělo být v pořádku😊
Myslím že tam někdo psal o tom že to HCG u někoho roste spíš odpoledne/večer než ráno.
Určitě něco na internetu najdete 🙂🍀
@misaa56 dobře 🙏🏼děkuji, určitě se podívám 🍀😊
@misaa56 zkoušela jsem si digitální test od ClearBlue. Jeden jsem si dělala v pátek dopoledne a bylo tak +1-2 týdny, dnes 25.10. jsem si ho udělala znovu dopoledne a bylo tam opět +1-2 týdny, když jsem je rozebrala (vím, že by se to nemělo, ale jiný na porovnání jsem neměla), tak ta čárka oproti pátku je tmavá 😊
@misaa56 Tak nakonec z toho nic není. Dnes se dostavila MS.😔Tak snad příště. 🍀
@j_denisa98 Jee tak to je mi líto 😞 přitom ti vypadlo nadějně 😔
@misaa56 Jo taky mě to moc mrzí. 😔 Musím ještě na kontrolu jestli je vše v pořádku a nikde nic nezůstalo a doufám, že se budeme moc snažit hned dál.
@j_denisa98 tak hlavně ať je to už příště všechno v pořádku 🍀
@misaa56 Děkuji, doufám, že bude. 🍀

@j_denisa98 Mamatest je za me hodně spolehlivý test, ten jiný ani neznam