Je stoupající bazální teplota příznakem těhotenství?
Ahoj holky, jdu s dotazem. Jsem zhruba 10 nebo 11 DPO, měřím si BT a stále stoupá. Testy jsou ale negativní. MS by měla projít v pondělí. Měl to někdo taky podobně a nakonec z toho bylo tehu?

Stoupající teplota držící se nahoře ti potvrzuje, že proběhla skutečně ovulace. Ale nepotvrzuje těhotenství.
V případě těhotenství se i po vynechání ms teplota drží stále nahoře. V případě, že k otěhotnění nedojde, teplota klesne zhruba den před ms nebo v den ms.
Pokud jsi 11dpo a nevadí ti lovit duchy, můžeš už zkusit těhotenský test 10iu citlivost ;)
@reeeza takže teoreticky kdyby měla přijít MS, tak dejme tomu nejpozději v neděli by teplota měla klesnout?
A jaký test je nejlepší? Četla jsem, že mamatest a Pepino nic moc. Na cleablue je asi ještě brzy, tak co vybrat?
není důležité, že teplota stoupá, ale že se drží nahoře. znamená to, že proběhla ovulace. nic víc z toho nevyctes. k poklesu může dojít před MS, v den MS, naměřila sem pokles i 2. den MS. když se bude držet pořád nahoře, mohlo by jít o těhotenství.
a jinak teda z téhle křivky není poznat nic. nejde vůbec o ty teploty, ale o cely graf. musí tam být i teploty před ovulaci.
není důležité, že teplota stoupá, ale že se drží nahoře. znamená to, že proběhla ovulace. nic víc z toho nevyctes. k poklesu může dojít před MS, v den MS, naměřila sem pokles i 2. den MS. když se bude držet pořád nahoře, mohlo by jít o těhotenství.
a jinak teda z téhle křivky není poznat nic. nejde vůbec o ty teploty, ale o cely graf. musí tam být i teploty před ovulaci.
@gbp jo takhle. Tak to jsem celou dobu chápala úplně špatně 🙈
a jak to chápeš? nebo co sis myslela?
a jak to chápeš? nebo co sis myslela?
@gbp evidentně úplně blbě 😂 pořád jsem si myslela, že když stoupá, je to známka toho, že by se mohlo něco klubat.
může. ale nemusí no
může. ale nemusí no
@gbp chápu 😃 nevadí, tak počkám dva dny a uvidíme, jak to dopadne

Stoupající teplota držící se nahoře ti potvrzuje, že proběhla skutečně ovulace. Ale nepotvrzuje těhotenství.
V případě těhotenství se i po vynechání ms teplota drží stále nahoře. V případě, že k otěhotnění nedojde, teplota klesne zhruba den před ms nebo v den ms.
Pokud jsi 11dpo a nevadí ti lovit duchy, můžeš už zkusit těhotenský test 10iu citlivost ;)