Je světlá čárka na těhotenském testu pozitivní?
Hezký den,
tohle je pro mě úplně nová situace, tak bych se ráda zeptala vás zkušenějších, i když je tady stejných otázek plno. Minulý měsíc jsme se s budoucím manželem rozhodli, že od dubna se začneme snažit o miminko. Říkala jsem si, že už bych měla být i po ovulaci, takže jsme se přestali rovnou chránit, taky jsem věděla, že na první pokus by to byl opravdu zázrak a hlavně, i kdyby se nám to podařilo už v březnu místo toho dubna, tak na tom už nezáleží.
Dneska mám "zpoždění" 2 dny, takže úplně normální. Cítím už i předmenstruační bolesti. I tak jsem měla nutkání si udělat test, kdyby náhodou. Okamžitě na mě vyskočila druhá velmi světlá čárka a já teď nevím, je to pozitivní nebo musí být stejně silná, abych měla jistotu? Testovat budu znovu případně za dva dny, uvidím, jestli bude silnější.

Spíš ryska uvidíte za 2 dny
"Okamžitě na mě vyskočila druhá velmi světlá čárka" - to ale bohužel není žádná čárka. Nezlob se, to myslíš vážně? - vždyť je tam snad jen "čtvrtka" druhé jakoby čárky, ani ta čárka není celá, je to slabá ryska, jak píšou ostatní...A vůbec nemá stejnou barvu jako ta první. 🙄
Nemyslím to špatně, ale raději si nedělej plané naděje - pokud navíc pociťuješ přicházející předmenstruační bolesti, tak se ms určitě dostaví.
Protože v den očekávané MS nebo při zpoždění, už by byla vidět jasná světlá a hlavně celá čárka, žádný kousek 🙏 Tohle je možná spíše nějaký vadný a divný výsledek...
@rosalindamelinda Aha, moc děkuji za odpověď. Já jsem měla vždy testy úplně sněhobílé, takže tohle mě mírně zaskočilo 🙂
Zkus udělat ještě jiný test.
V pohodě, jak píše další paní, zkus třeba vyzkoušet jinou značku TT. Ale opravdu se může jednat pouze o zpoždění MS. Během cyklu mohou nastat různé výkyvy. Mě se někdy ms zpozdila až o týden. Záleží jaký máš cyklus a kolik je ti let.
Pokud se začínáte snažit o miminko, můžeš se poradit se svým gynekologem, jaké by ti doporučil vitamíny při plánování těhotenství. Vždy se doporučuje aspoň kys.listová 😉
To je nějaká nová móda, označovat všechno za rysku? Trochu vadný asi je, ale dvě čárky tam normálně jsou. U obou těhotenství mě na začátku píchalo v podbřišku, nějaké bolesti celkem nic neznamenají 🤷
A ta mneje to carka. Ale takyby h bidela, ze je treba test zopakovat.
Já teda vidím druhou čárku.
@rosalindamelinda já měla ms bolesti v začázku těhotenství???
Za mě duch 🙂 žádná ryska
Také bych řekla ze to muze být druhá čárka. Klidně bych zítra zkusila další test a je možné klidně otěhotnět hned na poprvé 🙂. Já jsem nikdy ovulaci nesledovala a pokaždé když jsme si řekli, ze zkusíme miminko tak hned v tom cyklu to vyšlo. Držím palce 🙂
Za mě už je tohle pěkný duch, já měla 2 dny po zpoždění mnohem slabší a bylo z toho těhotenství. 😉 Samozřejmě teď stejně nejde nic jiného než čekat jestli se to uchytí a nebo přijde MS. Ale držím palce. 🙂
Nevím co je to za trend hned všechny testy označovat za vadné 🤷🏼♀️ druhou čárku vidím, zkus za další 2 dny znovu 🍀 jinak píchání v podbřišku jsem měla i já, a měla jsem pocit že to každou chvilku dostanu 🙂 takže věty typu: ,,pokud máš bolesti před MS, tak určitě přijde" jsou zbytečný 🤦🏼♀️ ano může přijít, ale taky nemusí. Zkus za 2 dny a budeš moudřejší! Držím palce✊
Toto je normalna ciarka, krasne viditelna. Neni to duch ani ryska. Otazka je, preco nie je v celej dlzke rovnako vyfarbena. Ja by som rovno skusila druhy test a uvidis.
Jejda já měla menstruační bolesti měsíc, ale protože jsem měla myom,tak to nebylo nic divného...říkám si,tak radši zajdu k dr,buď je to on nebo už přechod 🤣 a dr hahaha, jste těhotná 🤣 takže bolesti jsou i v těhu 😉 za mě máte pozitivní test 🍀
Za mě je to pěkný duch pak dej vědět jak dopadl další test držím pěsti ❤️
Pozitivní. Udělejte si další ve středu. Bude vidět větší rozdíl než když budete testík dělat zítra. Držím pěsti.
Gratuluji. Ja to rikala 🤩
Gratuluju. Nechápu některé předchozí komentáře. Při fotkách téměř neviditelných čárek, které jsou navíc upravovány různými filtry, jen aby něco vylezlo, se uživatelkám často fandí, že je vidět duch a že to tam určitě bude, většinou z toho samozřejmě není nic. A tobě, která jsi měla od začátku hezkou čárku bude tvrzeno, že vadný test. Opravdu nepochopím.. Přeju ti, ať je všechno v pořádku a brzy se těšíte z miminka.
Gratuluju moc jsme to věděly 🍀☺️
@kocvarovas ano tohle přesně taky nechápu a začíná mě to tu štvát.. pak se zakládají diskuze o 150 komentářích, kde jsou upravované fotky, za den 20 testů a pořád tam není nic vidět. A tady paní která má čárku viditelnou i z kilometru to má negativní 🤦🏼♀️ hlavně odpověď typu no bolí vás břicho to dostanete MS 🤦🏼♀️ břicho mě bolelo na začátku těhotenství taky a MS nepřišla 🤦🏼♀️
Gratulace 🥰🤰💜

Tohle je podle mě ryska 🤔