icon

Je tam duch?

vendulkabambulka
11. srp 2021

Dobry den chci se zeptat je tam duch myslite ze muzu slavit?

Je tam duch?
madaki31
11. srp 2021

@vendulkabambulka za mě je to hezká čárka... Otázka je zda je v limitu a kolikátý den jsi po ovulaci 😊😊

nase_mimi
11. srp 2021

Vidím 😊

vendulkabambulka
autor
12. srp 2021

@madaki31 objevila se hned jak se to zacalo barvit a ovulaci jsem mela 20-26.7 nejvetsi sanci otehotneni byla prave 26

vendulkabambulka
autor
12. srp 2021
madaki31
12. srp 2021

@vendulkabambulka no tak gratuluji 😊😊😊a přeji příjemné a pohodové těhotenství 😊😊

vendulkabambulka
autor
12. srp 2021

@madaki31 dekuji, chci se zeptat mate zkusenost s timto testem? Ukazuje kolik tydnu je clovek tehotny nebo tydny po oplodneni

mishulka26
12. srp 2021

@vendulkabambulka v návodu to nepíšou? 🙈

madaki31
12. srp 2021

@vendulkabambulka týdny od oplodnění... Ale je to hodně individuální, každému stoupá hcg jinak 😊

vendulkabambulka
autor
12. srp 2021

@madaki31 dekuji

denushka130
12. srp 2021

Holky, dělala jsem si ráno test nešel moc vidět a teď večer jsem si dělala a jde už celkem jde videt duch. Nedalo mě to udělala jsem si druhej a tam nic asi nejde vidět. Tak ja nevím😅ms mam dostat v pondělí.

madaki31
13. srp 2021

@denushka130 večer můžeš mít zředěnou moč...
Na tom vrchním ducha vidím... Uvidíš další dny a nejlépe z ranní moči 🍀🍀🍀

denushka130
Autor odpověď smazal
denushka130
13. srp 2021

@madaki31 No v pondělí to mam dostat, tak jsem zvědavá. Snad to bude v pohodě😊

madaki31
13. srp 2021

@denushka130 uvidíš, je to vždycky buď a nebo, držím palečky 🍀🍀❤️❤️

sim244
18. srp 2021

@mishulka26 snažíte se být vtipná? 🙂 já doteď prostě nepochopila, proč jsou tady takové rejpalky. “V návodu to nepíšou? Četla sis návod? Máš tam druhou čárku, tak co to asi znamená.. 🙄” nechápu co vám to dá, tyhle debilní kecy. Každá maminka, co je nadšená, že zjistí, že je těhotná si o tom ráda s někým napíše, zeptá se na zkušenosti. Já třeba chápu jejich nadšení, lepší než se prohrabávat letáčkama… ale určitě sis jen chtěla ulevit, být chytrá jako každá další tady v diskuzích. Tak měj hezký den a užij si návody a letáčky.

mishulka26
18. srp 2021

@sim244 ani ne jen mi přijde rychlejší si to přečíst tam kde by to měli psát než se ptát na internetu a čekat než někdo odepíše. Sama jsem si ho před pár dny dělala a píšou to dost velkým písmem i na krabičce