icon

Těhotenský test. Je tam duch?

valinec
14. dub 2020

Co myslíte je to asi nemožné , dobrala jsem HA a po dobrání ani nepřišla menstruace která měla dojít 25.3 . S manželem P.S . 30.3 dnes je 14.4 kdyby to bylo možné asi už by šly čárky vidět obě jasně si myslím 🤔
Každopádně jdu zítra na gynekologii jelikož mě bolí jedno prso a z druhého bílá (mléčná tekutina po zmáčknutí)

Těhotenský test. Je tam duch?
Strana
z2
anetkal1994
7. kvě 2020

Jako holky je to sileny😂 já se nemůžu najist napít, mám zaludek já na vodě, všechno vyzvracim, zhubla jsem dvě kila jsem už úplně vysilena🙏 At to skončí nebo vážně nevím jak tohle zvládnu 🥴

katka9184
8. kvě 2020

Holky... Já bych raději každý den prozvracela, než být každý měsíc zklamaná, že zase nic 😅...žádné příznaky opět nemám, příští víkend má přijít ms... Takže ten kolotoč začne nanovo😑.
Řekla jsem si, že když se to do léta nepodaří, tak na to kašlu, každý měsíc objednávám spoustu bylin a vitamínů a nic... V létě bych si nechala jen Femibion a bude to🙄

marta_kovar
8. kvě 2020

@katka9184 mně pomohlo všechno přestat brát a pit. A hned jsem byla těhotná. 😀

oresvo
8. kvě 2020

@anetkal1994 pomáha mi juice, hodně vychlazeny. Neredeny. A zelenina. Manžel mi děla saláty. Mám klid na lůžku, jsem jednou večer slabé krvacela. Tak mám nasazeny progesteron a musím ležet.

oresvo
8. kvě 2020

@katka9184 mě pomohlo ze jsem to přestala řešit. Malém jsem prosvihla ovu jak jsem se přestala hlídat. Nemít nastaveny budík tak nevím nevím . Pa jsme na to 2 x skočili a bylo. Týden před ovu jsem byla ještě nemocná. Přestala jsem vše brat kromě kyseliny listové . Caje jsem pila ty co mám rada . Hlavně sem na to přestala myslet. Jde to těžko ale jde . Najdi si nový koníček. Cti si, koukej na filmy.

katka9184
8. kvě 2020

@marta_kovar Asi to tak dopadne 😅

katka9184
8. kvě 2020

@oresvo Koníček, mám malého špunta, vydá za 10 koníčků 😅...
Ale v létě se vyprdnu na vše a bude prostě 😁.
Teď se musím objednat na roční prohlídku, tak uvidíme, co k tomu řekne pan doktor 😊

oresvo
8. kvě 2020

@katka9184 také mám 3,5 leteho prdolku ( tornado ) , hodně děla shon, stres, i u partnera/ manžela. Manžel byl měsíc doma jak bylo vše zavřené a povedlo se. Neměl stres z práce, proste jsme byli jen spolu a odpocivali, koukali na filmy . Někdy to chce vypnout.

katka9184
8. kvě 2020

@oresvo Také mám doma uragán😅. A partner byl se mnou doma, jelikož je kopyto a měl úraz 🤦‍♀️.
Tak uvidíme no. Ještě tomu dávám šanci do příštího víkendu 😅. Měla si nějaké příznaky?

oresvo
8. kvě 2020

@katka9184 ne nic. V den MS negativní test, dva dny na to už slabá ae viditelná druhá čárka a za další dva dny dálnice. Teď jsem dle ms 7+1 . Dle utz před par dny jsem byla úplně presne . Dle ms 6+6 a dle utz 6+6. Takže uvidím 18.5 jak to vypadá .

katka9184
8. kvě 2020

@oresvo Já u prvního taky žádné neměla, krom zpoždění. Držím pěsti, ať je vše v pořádku 🍀🍀

anetkal1994
13. kvě 2020

Holky tak se hlásím po týdnu. Pátek sobota neděle mi bylo dobře. Pak jsem ale v pondělí v noci zas začala mít pocit na zvraceni zimnice a nic v sobě neudrzim a dneska je středa večer a nejsem schopna udržet ani dousek vody. Jestli to tak bude i zítra musím asi k doktorovi, je to skoro třetí den co je mi hrozne.. tak mi držte palce at je všechno v pořádku.

katka9184
13. kvě 2020

@anetkal1994 😱 a zkoušela si test? To je vážně divný, aby si neměla nějaký bacil, ale že by se Tě držel takhle dlouho

anetkal1994
13. kvě 2020

@katka9184 jsem porad těhotná, ale tohle me zabijí, já vím, ze si nemám stěžovat ale holky me je tak příšerně ze už si nevím rady ani pomoci.

katka9184
13. kvě 2020

@anetkal1994 Jee, promiň. Mně se to nějak pomotalo 🤦‍♀️.
Snad Tě ty stavy brzo přejdou 😑. Bohužel s tímhle zkušenost nemám, v prvním těhotenství mi špatně nebylo, spíše jsem měla jakési "klapky"

oresvo
13. kvě 2020

@anetkal1994 první tehu úplná pohoda . Druhé jen lezim a nebo zvracim . Začínám 9 tt a je to pořad strasny. Mám už 4 kg dole. Takže když to jde lezim, piju juice ale sladké , nic drazdiveho jako citrusy. To mi pomaha a zelenina. Paprika, rajče, jen tak . Jinak do sebe skoro nic nedostanu. Držím palce ať to přejde .

oresvo
13. kvě 2020

@katka9184 a jak to s tebou vypadá ?

katka9184
14. kvě 2020

@oresvo Začínám špinit a to jsem si vážně pk dlouhé době myslela, že se to povedlo, takhle mě vaječník ještě nebolel. 😔 Takže čekám jen až se to rozjede

oresvo
14. kvě 2020

@katka9184 ale test sis dnes nedelala ze ? To už mas zpozdeni kolik ? 3-4 dny ?

katka9184
14. kvě 2020

@oresvo Kdepak, MS má právě dorazit za 2 dny.
Ale takové bolesti jsem před ms nikdy neměla, jde mi to i hodně do zad a do levého vaječníku. Nevím, zda za to můžou bylinky a vitamíny, co beru... Nevím, doufala jsem, že se zadařilo. Teď doberu všechny bylinky a na léto si nechám jen Femibion.
Doufám, že nebudu muset zase na laparo, před prvním jsem měla velké srusty a hned po operaci se zadařilo. Bojím se, že to bude mít stejný scénář.

anetkal1994
14. kvě 2020

@oresvo já mám sedmý tyden začínám osmý za chvíli a už nemůžu, zkouším banan a presnidavku tedka tak uvidime ale letí ze me i voda a cerne uhlí prakticky všechno co do sebe dostanu ze me letí ven... nejhorší na tom je ze se mi začala točit ještě hlava a začala me příšerně bolet... 😞 večer zkusím ten vychlazeny dzus tak uvidime. Zatím se snažím jenom lezet a moc se nehybat protože jakmile se kousek pohnu tak se mi obrátí zaludek vzhůru nohama.

oresvo
14. kvě 2020

@anetkal1994 tak pak bych řekla gynekologovi. Muže ti na to něco dat.

Strana
z2