Těhotenský test. Je tam duch?
Co myslíte je to asi nemožné , dobrala jsem HA a po dobrání ani nepřišla menstruace která měla dojít 25.3 . S manželem P.S . 30.3 dnes je 14.4 kdyby to bylo možné asi už by šly čárky vidět obě jasně si myslím 🤔
Každopádně jdu zítra na gynekologii jelikož mě bolí jedno prso a z druhého bílá (mléčná tekutina po zmáčknutí)

Holky... Já bych raději každý den prozvracela, než být každý měsíc zklamaná, že zase nic 😅...žádné příznaky opět nemám, příští víkend má přijít ms... Takže ten kolotoč začne nanovo😑.
Řekla jsem si, že když se to do léta nepodaří, tak na to kašlu, každý měsíc objednávám spoustu bylin a vitamínů a nic... V létě bych si nechala jen Femibion a bude to🙄
@katka9184 mně pomohlo všechno přestat brát a pit. A hned jsem byla těhotná. 😀
@anetkal1994 pomáha mi juice, hodně vychlazeny. Neredeny. A zelenina. Manžel mi děla saláty. Mám klid na lůžku, jsem jednou večer slabé krvacela. Tak mám nasazeny progesteron a musím ležet.
@katka9184 mě pomohlo ze jsem to přestala řešit. Malém jsem prosvihla ovu jak jsem se přestala hlídat. Nemít nastaveny budík tak nevím nevím . Pa jsme na to 2 x skočili a bylo. Týden před ovu jsem byla ještě nemocná. Přestala jsem vše brat kromě kyseliny listové . Caje jsem pila ty co mám rada . Hlavně sem na to přestala myslet. Jde to těžko ale jde . Najdi si nový koníček. Cti si, koukej na filmy.
@marta_kovar Asi to tak dopadne 😅
Holky tak se hlásím po týdnu. Pátek sobota neděle mi bylo dobře. Pak jsem ale v pondělí v noci zas začala mít pocit na zvraceni zimnice a nic v sobě neudrzim a dneska je středa večer a nejsem schopna udržet ani dousek vody. Jestli to tak bude i zítra musím asi k doktorovi, je to skoro třetí den co je mi hrozne.. tak mi držte palce at je všechno v pořádku.
@anetkal1994 😱 a zkoušela si test? To je vážně divný, aby si neměla nějaký bacil, ale že by se Tě držel takhle dlouho
@katka9184 jsem porad těhotná, ale tohle me zabijí, já vím, ze si nemám stěžovat ale holky me je tak příšerně ze už si nevím rady ani pomoci.
@anetkal1994 Jee, promiň. Mně se to nějak pomotalo 🤦♀️.
Snad Tě ty stavy brzo přejdou 😑. Bohužel s tímhle zkušenost nemám, v prvním těhotenství mi špatně nebylo, spíše jsem měla jakési "klapky"
@anetkal1994 první tehu úplná pohoda . Druhé jen lezim a nebo zvracim . Začínám 9 tt a je to pořad strasny. Mám už 4 kg dole. Takže když to jde lezim, piju juice ale sladké , nic drazdiveho jako citrusy. To mi pomaha a zelenina. Paprika, rajče, jen tak . Jinak do sebe skoro nic nedostanu. Držím palce ať to přejde .
@oresvo Kdepak, MS má právě dorazit za 2 dny.
Ale takové bolesti jsem před ms nikdy neměla, jde mi to i hodně do zad a do levého vaječníku. Nevím, zda za to můžou bylinky a vitamíny, co beru... Nevím, doufala jsem, že se zadařilo. Teď doberu všechny bylinky a na léto si nechám jen Femibion.
Doufám, že nebudu muset zase na laparo, před prvním jsem měla velké srusty a hned po operaci se zadařilo. Bojím se, že to bude mít stejný scénář.
@oresvo já mám sedmý tyden začínám osmý za chvíli a už nemůžu, zkouším banan a presnidavku tedka tak uvidime ale letí ze me i voda a cerne uhlí prakticky všechno co do sebe dostanu ze me letí ven... nejhorší na tom je ze se mi začala točit ještě hlava a začala me příšerně bolet... 😞 večer zkusím ten vychlazeny dzus tak uvidime. Zatím se snažím jenom lezet a moc se nehybat protože jakmile se kousek pohnu tak se mi obrátí zaludek vzhůru nohama.
@anetkal1994 tak pak bych řekla gynekologovi. Muže ti na to něco dat.

Jako holky je to sileny😂 já se nemůžu najist napít, mám zaludek já na vodě, všechno vyzvracim, zhubla jsem dvě kila jsem už úplně vysilena🙏 At to skončí nebo vážně nevím jak tohle zvládnu 🥴