Je tam duch či nikoliv?

@milujicimaminka89 uz vcera ti tady psaly ze po limitu se čárka v potaz nebere. Když se snažíte tak dlouho tak co hormonální profil, ovulace, spermie, štítná žláza, pruchozí vejcovody? To už máte určitě zjištěné, tak berete léky? Proběhlo iui, nebo ivf?
@bublinkakocicka Pejska máme...
@wladimira IVF mám za sebou celkem 3x a různé operace a laparoskopie také...i potrat je za mnou...a nic...není nám přáno.
@milujicimaminka89 no a na jaky problém přišly?
@milujicimaminka89 to mě mrzí 😞 a co ta adopce ? Představ si ze by jsi zkoušela otěhotnět dalších 6let
@lachtanice86 Ano, nízká sliznice, takže je u mne velice malá pravděpodobnost uchycení embrya. Jinak je u mě vše v pořádku, vaječníky, vajíčka, ovulace, vše super...ale sliznice nízká, i po práškách, náplastích, injekcích, bylinkách...nevyroste a je ostrůvkovitá...takže, i kdyby se vajíčko oplodnilo, nemá tzv.peřinku, kde by si ustlalo...hrůza...😪😪😪 Máme ještě 2 embrya zanražená, ale prý je to jako je dát do vody...
@milujicimaminka89 Ahoj, nedávno jsem někde četla, že pokud žena nemá dostatek mědi v těle,tak může mít tyto problémy.. má zvyšovat produkci estrogenu a estrogen zas růst děložní sliznice).. a zinek zas progesteronu. Nevím co je na tom pravdy, vyzkoušeno nemám,ale určitě by stálo za to to nějakým rozborem zjistit.
@janina228 Děkuji, tohle je pro mne nová informace...
@milujicimaminka89 Není vůbec zač, ještě tam zmiňovali hořčík. Podívej se i na hormonální jógu.. já na ni nedám dopustit - zlepšuje mi krom jiného i stav pleti😉.
@milujicimaminka89 Zkoušeli jste tradiční čínskou medicínu?

@milujicimaminka89 neznám tvůj příběh a od roku 2014 to už je poradna doba 😞 takže se chci zeptat uměle oplodnění atd jste zkoušela a co adopce ?