icon

Je tam duch či nikoliv?

evavr
22. lis 2020
Je tam duch či nikoliv?
Strana
z2
wladimira
23. lis 2020

@milujicimaminka89 neznám tvůj příběh a od roku 2014 to už je poradna doba 😞 takže se chci zeptat uměle oplodnění atd jste zkoušela a co adopce ?

lachtanice86
23. lis 2020

@milujicimaminka89 uz vcera ti tady psaly ze po limitu se čárka v potaz nebere. Když se snažíte tak dlouho tak co hormonální profil, ovulace, spermie, štítná žláza, pruchozí vejcovody? To už máte určitě zjištěné, tak berete léky? Proběhlo iui, nebo ivf?

milujicimaminka89
23. lis 2020

@bublinkakocicka Pejska máme...

milujicimaminka89
23. lis 2020

@wladimira IVF mám za sebou celkem 3x a různé operace a laparoskopie také...i potrat je za mnou...a nic...není nám přáno.

lachtanice86
23. lis 2020

@milujicimaminka89 no a na jaky problém přišly?

wladimira
23. lis 2020

@milujicimaminka89 to mě mrzí 😞 a co ta adopce ? Představ si ze by jsi zkoušela otěhotnět dalších 6let

milujicimaminka89
23. lis 2020

@lachtanice86 Ano, nízká sliznice, takže je u mne velice malá pravděpodobnost uchycení embrya. Jinak je u mě vše v pořádku, vaječníky, vajíčka, ovulace, vše super...ale sliznice nízká, i po práškách, náplastích, injekcích, bylinkách...nevyroste a je ostrůvkovitá...takže, i kdyby se vajíčko oplodnilo, nemá tzv.peřinku, kde by si ustlalo...hrůza...😪😪😪 Máme ještě 2 embrya zanražená, ale prý je to jako je dát do vody...

janina228
23. lis 2020

@milujicimaminka89 Ahoj, nedávno jsem někde četla, že pokud žena nemá dostatek mědi v těle,tak může mít tyto problémy.. má zvyšovat produkci estrogenu a estrogen zas růst děložní sliznice).. a zinek zas progesteronu. Nevím co je na tom pravdy, vyzkoušeno nemám,ale určitě by stálo za to to nějakým rozborem zjistit.

milujicimaminka89
23. lis 2020

@janina228 Děkuji, tohle je pro mne nová informace...

janina228
23. lis 2020

@milujicimaminka89 Není vůbec zač, ještě tam zmiňovali hořčík. Podívej se i na hormonální jógu.. já na ni nedám dopustit - zlepšuje mi krom jiného i stav pleti😉.

lotosek
25. lis 2020

@milujicimaminka89 Zkoušeli jste tradiční čínskou medicínu?

Strana
z2