Je tam duch, nebo ne?
Vidíte také ducha, nebo ne?🙏😀

@tynkaw15 děkuji ,já to jaksi neřeším ;D už 14dni zpoždění a pořád nic červená má asik dovču ;D
@tynkaw15 Ahoj, je mi to blbé, ale plánuju to manželovi rict až po návštěvě gyndy, jako prekvapko, včera chtěl sexik, tak jsem mu řekla, ze jsem to dostala no a dneska jsem se vzbudila, kdy ještě nikdo nebyl vzhůru, tak jsem to opravdu zkusila a JE tam! Ani nevím, jaké mám pocity.
@kristousenecek jako z dálky něco vidím, jakmile si to přiblížím je sněhobílý 🙂
@tasimia já taky je to divné ;D , uvidím co mi řekne v úterý na gynde ,už mám zpoždění skoro 16dni ...
Holky, objednala mě až na 19.10. - ve 12. týdnu na první prohlídku 😰. Jsem z toho nějaká rozhozená, čekám první mimi a nevím, je to normalni? Myslela jsem třeba v 7. týdnu ... abych věděla, ze je vše prozatím v pořádku
@kristousenecek Ja vidím z dálky ducha,
Přesně jako na svém testu, ale měla jsem ho tam 7 dni před očekávanou MS
@tynkaw15 Podľa mňa je to dosť neskoro. V 12tt má už objednali na krv na prvotrimestriálny screening. Tehu mi potvrdil v 9tt a vtedy mi vystavil aj knižku. Podľa mňa tam kľudne choď skôr s tým ,že trebárs cítiš niečo a nevieš či to patrí k tehu. Utz by ti vtedy mala urobiť a skontrolovať si ťa. Tiež čakám prvé mimi a tak dlho v neistote by som byť nevydržala.
@kristousenecek vidím ducha 🙂
@tynkaw15 taky bych řekla že je to pozdě
@nina004 to su vzjedava co stoho bude ;D
@kristousenecek dneska jsi nedelelal? 😇😉
@tynkaw15 ne mám malou nemocnou tak jaksi není kdy a test doma nemám ...zítra jdu na gyndu co a jak ;),tak su vzjedava ;D ,jen mě bolí hrozně prsa , břicho ,ale to není nic nového že jo můžou pořád dojít ale nikde nejsou ,dám vědět
@tynkaw15 tak nic dal mi injekci ,tak snad to dojde ;)

@tynkaw15 dneska mi je dobre jak nikdy, tak jsem sama zvědavá, co se se mnou děje.. 🙂 MS zatím nikde.. tfuj, tfuj..