Je tam náznak 2. čárky nebo mi z toho všeho už hrabe?
Ahojte. Jsem 6.den po ket. Vím, že je na testování brzy. Ale je mi tak divně od žaludku. Medikace- utrogestan a Lenzetto (estradiol). Je tam náznak 2.čárky nebo mi z toho všeho už hrabe? Děkuju za názor😉

Na těch prvních něco vidím ale na tom dnešním skoro ne řekla bych že to víc slábne než sílí 😕 ty testy jsou stejné značky? Držím pěsti ať sílí ✊
prosvítá max testovací ryska, oblast musí být do růžova a pokud už máš po termínu ms, měla by být již jasně vidět...
@astyna jsem 10dpo a ms má přijít 3.2
@kolapav ty dnešní jsou všechny moje

@majina89 spolubojovnice a jak jsi dopadla?
@margotecka no pořád slabá čárka... já už na to testování nemám nervy 😀 , počkám do 7.2. na krev - mám jít na kontrolu po ketu...
@majina89 aha,tak uvidíš, třeba byla později ovulace. Držím palce 😉
@margotecka jé tak to promiň nekoukala na nick hodně štěstí ať sílí
@zuzankaaaaaaaa9999 vidím tak jako u margotecky taky přeji ať jen sílí 😉
@kolapav děkuji ☺
@zuzankaaaaaaaa9999 řekla bych,že jsme na tom stejně, držím palce ❤
@margotecka I já tobě ✊🍀
Ahoj holky, už jsem psala do jedné diskuze,ale vidím ze tady se vylozene duchaří,tak jdu k vám také pro názor. 🙂 Už 3 den mám na testech takového ducha.
Zpoždění mám 4dny, bolest v podbřišku,v kříži a velmi citlivé bradavky mám již několik dní. Myslíte že se toto dá opravdu považovat za ducha co by mohl začít sílit? 🙂
Já myslím že určitě jooo😁 a řekla bych že sílí 😉
@zuzankaaaaaaaa9999 myslim, ze by tam neco byt mohloooo😉
@majina89 snad ano, je mi pořád zle, prsa bolí a dvorce jsou hnedší. V září jsem samovolně potratila tak snad už se zase povedlo ❤
@zuzankaaaaaaaa9999 budu ti drzet palce!!🍀
@majina89 Moc děkuji 🍀
I já tobě 😊
Ahoj holky nevim kam napsat kdy bude na ult videt srdicko?Nevite?Jsem 5+4
Jo a zitra jdu na kontrolu...
Mě u druhého těhu bylo vidět v 6tt ale nedopadlo to dobře.. Tak držím ✊
ahoj, hodně si toho podle mě už vsugerováváš 🙂 uklidni se, nesleduj se. Aby ti bylo špatně již v 5.týdnu? Tmavší dvorce? 😀 PMS je taky sviňa...
@zuzankaaaaaaaa9999 jo dekuju....melo by to byt dobre..zadne komlikace nemam...ze zacatku hcg pekne stoupalo....jen me to prave zajimalo co a jak kdyby to mohlo byt videt.