Je tam, nebo tam není /?
Ahojky holky chtěla bych se zeptat je tam čárka nebo tam není ? Připadám si, jako blázen 🤭 budu ráda za každý názor. Nedostavila se menstruace, tak sem nevydržela a dělala večer. Nevím opravdu nevím. Děkuji

@eluseelaeli Bohužel...myslím,že není....
@eluseelaeli Taky bohužel nevidím
Právě jsem někde četla, že když se sníží jas je to lépe vidět. Tam jsme náznak viděla, ale na té neupravené mi také nepříjde. Chtěla jsem jen znát i jiný názor. I když mi to přišlo hloupé. Dekuji moc
Bohužel zatím je negativni. Po úpravách se ti v 90% ukáže jen ryska, která nic neznamená... 🍀 Držím palce, treba za dva dny už bude něco vidět i normálně....
Také bohužel nic nevidím:( to je test intime?
Také nic nevidím
@eluseelaeli také mi dnes vyšel In time takto ,ale už mi na jiné diskuzi říkaly ,že spíš ryska
@katherine177 nejspíš ryska, přidám ti foto mých testu. A bohužel z toho nic nebylo:( už těmto testům nevěřím
@anonymni123kj123 to fakt naštve
@katherine177 to teda, navíc mi přišlo že čárka sílí:( snad to u Vás bude jiné🍀držím palce oboum🍀
@anonymni123kj123 děkuji ,ale já nevím jestli je chyba ve mě nebo v těch testech ,v červnu ,červenci a teď to vypadá i v srpnu ,že buď to byly vadné testy ,ukazovaly falešně nebo to byly biochemická těhotenství ...
Mám těch testů s čárkama hafo ,většinou dělám Mamatesty ,až teď jsem dělala In time.
@anonymni123kj123 ano test intime
Všem vám moc děkuji 🌞
@gujduska krásná čárka ..gratuluji 🌸🌸
@anonymni123kj123 tak to nejspíš nebude testama. Falešné testy neexistují pokud se používají jak mají. To je tím, že všechny testujeme před menstruací a zárodek se bohužel neudrží a odejde s MS. Takovýhle těhotenství je nespočet , jen se stresujeme zbytečně brzkým testováním. U tebe bych řekla že byl pozitivní, šířka čárky odpovídá jen bohužel to teda asi odešlo
@anonymni123kj123 Taky se mi zdá že ti sílila. Nemohla jsi mít biochemko?
@gujduska gratuluji 🌞 já byla jeden den po vynechání a ještě jsem test dělala večer. Zkusím počkat a uvidím ☺️
@klokanka31 asi nejspíš jsem měla:(
@markyzzaa ale já testovala 3 dny po ms.:(
@anonymni123kj123 a dorazila nakonec nebo ne?
@eluseelaeli Buď trpělivá a bude tam určitě taky, dříve nebo později 👋
@markyzzaa bohužel Jo:/
@milujicimaminka89 Jejda tak já teda nevidím 🤨
Možná něco mini pidi ale spíš bych to viděla na risku... Uvidíš za pár dní 🍀
@milujicimaminka89 to vypadá dobře🙂

@eluseelaeli Nemůžeš dát normální fotku bez úpravy?