icon

Je tam nebo tam není?

baruuuuu
14. bře 2016

Ahoj holky, za dva dny mám dostat ms, jsem tedy 12 dní po ovulaci. Nevydržela jsem a dnes jsem udělala test. Nevím jestli mám už vsugerovaný halucinace a nebo tam opravdu ten úúúplně slabounkej duch je. Zkusila jsem si tu fotku ztmavit a jde na ní vidět líp. Co si o tom myslíte? Protože na té původní moc vidět nejde. Vidíte ho taky? 😊 Děkuju za odpovědi 😊

Je tam nebo tam není?
Strana
z6
515ka
23. bře 2016

@zlatickon typický mamatesťácký falešńák...zkus jinou značku..

zlatickon
23. bře 2016

@515ka jak to poznas ze je falesnak?a jakou znacku bych mela koupit?

monikagurthova
23. bře 2016

@zlatickon ahoj mamatesty dělají falešné pozitivní duchy, vlastní zkušenost, kup si jiny test třeba od dr.Maxe je spolehlivý a nebo zainvestuj do digitálního

zlatickon
23. bře 2016

@monikagurthova jedu teda pro jiny jsem 35den ciklu bazalka porad 37.2 bolest v podbrisku a krizi tak ze jsem upne nevrla😉

moni92
23. bře 2016

@zlatickon nech to ale na zítra ráno na ranní moč 😉

zlatickon
23. bře 2016

@moni92 ted o tom taky premyslim ale jsem uplne na nervy nebylo to neplanovane

515ka
23. bře 2016

@zlatickon protože jsem na mamatestu měla takových falešňáků už spoustu...nejlepší je Dr. Max (LadyMax test)

monikagurthova
23. bře 2016

@zlatickon nech to ale opravdu na zítra dneska uz budeš mít moč redenou

zlatickon
24. bře 2016

Tak fotka z rana taky maly duch,dnes jsem byla u doktorky ta mi rekla ze mam sliznici 8,6 a ze se mimi krasne uhnizduje.ze mam prijit za tyden a ze bude mimi uz hezky videt na uz.A to jsem mela menzu 15.3.ale slabou to pry muze byt no tak ze jsem pry 4+2tt.

moni92
24. bře 2016

@zlatickon jééé tak ať krásně roste... já jdu k dr až 5.4, asi to do té doby nevydržím 🙂

zlatickon
24. bře 2016

@moni92 to bych taky nevidrzela,jsme nedockavky co?ja ted cekam az prijde pritel z prace a oznamim mu to,jsem zvedava na jeho reakci.Jsme spolu teprve tri mesice a je to neplanovane mimi tak jsem jak na trni.

monikagurthova
28. bře 2016

@zlatickon Tak jak? Tak jak? 🙂

kyra80
28. bře 2016

Ahoj jsem nová a jdu k vám pro radu.V srpnu 2015 jsem vysadila Ant. od té doby přesně na den mívám menzes,poslední 25.2. ve čtvrtek jsem to měla dostat a nic,test jsem si dělala dnes ráno a byl takový divný,nikdy mi takový nevyšel a vůbec u předchozího mimi jsem měla jen ducháčka.Setkali jste se taky někdy s takovým testem?Děkuji za odpověď

515ka
28. bře 2016

Holky co myslíte?

monikagurthova
28. bře 2016

@515ka ja tam nic nevidím ☹

lukza
29. bře 2016

@515ka Já tam také nic nevidím ☹

zlatickon
29. bře 2016

@monikagurthova no jeste nic noveho nevim,objednana jsem az na pristi tyden,chtela bych aby uz bylo mimi hezky videt😉no jinak pritel byl nejdrive v soku,chvilku snad ani nedychal ale je rad,porad me hladi po brisku a tak.Je sladkej,bude to jeho prvni miminko tak je z toho uplne mimo😉

monikagurthova
29. bře 2016

@zlatickon Tak drtim pěsti, pak se urcite ozvi 🙂 tfuj tfuj tfuj

zlatickon
29. bře 2016

@kyra80 udelej si jeste jiny a uvidis,tohle je vazne divny

zlatickon
29. bře 2016

@515ka ja taky nic nevidim☹

zlatickon
29. bře 2016

@monikagurthova dekuji ozvu😉koukam ze ty uz to mas zapar,co?😉 take drzim palecky😉

monikagurthova
29. bře 2016

@zlatickon Ja uz se nemůžu dočkat, ten posledni měsíc je hroznej, ve ctvrtek se dozvím termín císaře tak aspoň uz budu vědet, jeste se s nim musim tedy nějak vyrovnat.....

kyra80
30. bře 2016

@zlatickon tak už nemusím,v pondělí jsem to dostala 😢 Poprvé zpoždění tak už jsem viděla naději

zlatickon
30. bře 2016

@kyra80 tak to je mi líto,držím palecky v dalsim mesici

zlatickon
2. dub 2016

@monikagurthova tak to moc drzim palecky,no cisar kdyz je nutny tak se neda nic delat hlavne aby jste byli zdravi a v poradku.Ja si dnes dele jak po tydnu co mi dr.rekla ze sd mimi krasne zahnizduje,udelala test a nic tam neni tak nevim co si ta doktorka vymyslela.Jsem zklamana a nechapu to☹

monikagurthova
2. dub 2016

@zlatickon no a kdy jdeš na kontrolu?

lili96
2. dub 2016

Ahoj holky chtěla bych taky poprosit o radu. Dnes bych měla mít 7 dni zpoždění a nebo jsem si myslela, že mám anovulační cyklus nějakej (mám asi půl roku vysazenou antikoncepci). Myslím, že to spíš nic nebude, ale já tam toho ducha vidím, vidíte ho taky někdo? Je to mamatest.

zlatickon
2. dub 2016

@monikagurthova mela jsem jit tenhle tyden jenze jsem chtela aby bylo uz na ultrazvuku srdicko tak jsem chtela az koncem pristiho tydne.Je to zahada vazne to nechapu.Bazalku mam uz pres music 37,2 i pres minulou menzu tak ze mi doktorka i podle toho ult.tvrdila ze jsem 4+3(min)tyden to jsem mela i ty duchy na tt a kazdy byl jina znacka no a ted?nic jen ta bazalka 37,2 porad jo a 26.3 byla 37,4 pak 28.3 klesla na 37,0a pak uz je na 37,1-37,2. Tak podle te bt byla ovulka 25.3.no a u doktorky jsem byla 24.3 tak bud je trubka a cipek ktery mi rekla ze byl 8,6mm nebylo uhnizdovani ale priprava na ovulaci.Uz ani doktorovi verit nemuzu ☹

zlatickon
2. dub 2016

@lili96 tohle mi dneska taky udelal,kdyz odpocitaval tak ta druha carka byla videt a pak nic

lili96
2. dub 2016

@zlatickon no mě to tam zůstalo. Ale po týdnu zpoždění bych čekala viditelnou čárku a ne ducha. Tak se mi tomu nechce věřit.

Strana
z6