Je tam opravdu? Vaše názory a spekulace

Vidím ducha😊
vidím 🍀
@ludmilka90 myslíte že si mám zajet pro test z krve nebo počkat za jak dlouho si mám udělat další?
@pe90tra já bych udělala za dva dny další test a když bude sílit, tak na krev Hcg 🙂
@ludmilka90 moc děkuji za radu udělám 😊
@pe90tra takto sem měla čárku 8dpo a teď končím 25tt 😊 udělala bych za dva dny test znovu a hlavně test stejné značky 😊
@teress1215 možná se hloupě zeptám ale myslíte 8depo styku protože máme přibližně tak 15den a říkala jsem si jestli je to vůbec možné vidět na testech takto brzo
@pe90tra vidím krásne, klidně jestli ses nedočkava, zkus další test zítra, pokud se jedná o těhotenství, bude malinko silnější, samozřejmě nejlepší počkat dva dny (ale já teda nevydržela 😁)
@leniczka23 děkuji za radu zkusím vydržet a jaké příznaky těhotenství jsi měla prosím v těchto počátcích?
@pe90tra je ten test suchý ? Protože Mamatesty když ještě nejsou úplně zaschlé ukazují takového ducha ,stalo se mi několikrát a nic
@katherine177 ano suchý už byl déle než 10 minut pořád na něj koukám a je stejný. Uvidíme mám i zvýšenou teplotu 37,2. Nebývá u mě vůbec zvykem
@pe90tra těhotná jsem byla dvakrát, poprvé jsem necítila vůbec ale vůbec nic a vlastně celé těhotenství vůbec nic 😁 a u druhého jsem touto dobou měla- velká bolest podbřišku, špinění jeden den a bolest prsou.
@pe90tra dpo znamená den po ovulaci 😊
@teress1215 děkuji já sem právě zatím nepočítala žádné dny po ovulaci ani před nechávala jsem vše osudu a štěstí abych ani sebe ani partnera nestresovala. Byla bych moc ráda když by vyšlo
@pe90tra také sem své otěhotnění nechávala osudu ale já ovulaci poznám kvůli hlenu, takže cca vím kdy sem ji tak nějak měla. S mamatestem já sem nikdy neměla zadný problém, buď tam čárka byla a nebo nebyla
@pe90tra tak to vypadá nadějně 🍀
@katherine177 děkuji doufám že ano. Jen nevím zda neplasim mám 10dni před menstruaci tak naděje mám ale nevím zda je možné tak brzo výsledek odhadnout.
@pe90tra důležité je ,aby test sílil
Holky, co jste byly těhotné (nebo jste).
Jsem 27dc a cca týden jsem měla bílý hustší ale zároveň vlhký výtok (ovu poznám, byla cca 12-13dc), který byl cítit trochu kysele. Nic hrozného, vždy jen když jsem šla na wc a sundala si kalhotky, tak jsem cítila, jinak ne. Dnes ani ň. Takovýhle výtok neznám.
Prsa bolí možná o trochu víc než klasika před ms. Jsem možná trochu víc rozežraná, ale to občas mívám i před ms.
Poslední 2-3 dny nemůžu pořádně spát, cítím se trochu nafoukle. Ale furt nic zvláštního, co bych občas neměla před ms, až na ten výtok.
Nějaké zkušenosti?
Ms by měla dorazit za 2-3 dny, tak jsem test zatim nedělala a hlavně ho ani ještě nekoupila. 🙈
Ještě dodám, že nepoužíváme ochranu a zdálo se mi jako by to přítelovi trochu uteklo (neudělal se do mě, alespoň ne celý 😂) a tohle bylo cca těsně před ovu.
@pe90tra Mamatest má ještě po hodině jak schne takového ducha,pokud i za několik hodin růžový duch na testu ,je to těhotenství,pokud je šedý nebo zmizí těhotenství to není.Psala jste ,že je to duch 10 min po uschnutí ,pokud to bylo 10 min test suchý ještě nebyl.
Pokud na jiném testu je jen jedna čárka , pravděpodobně to těhotenství není .
@katherine177 dobrý den na tom mamatestu stále duch je schovala jsem si ho k porovnání. Bohužel v lékárně pak tyto testy nebyly tak jsem pořídila LIVSANE, ale nevšimla jsem si spodního napisu výsledky 6dnů před očekávaným datem vynechání periody. Citlivost je ale stejna. Tak nejspíš až čas ukáže měla jsem ale velkou radost z ducha. Takže teď jsem taková smutná že na druhém testu nic není.
@pe90tra to věřím já už od léta měla 4 biochemická těhotenství,krásné dvě // a nakonec z toho nic není ,zatím se nedaří .I kdybych měla takového ducha jako vy ,tak se neraduju ,testy musí sílit .
Tohle jsem měla já červenec a srpen a nic
@katherine177 máte krásné dvě někdy je ten osud nespravedlivý naděluje kolikrát těm co nechtějí a druhým co by to štěstí chtěli mít tak ne. 😟 Já právě ještě žádné miminko nemám a už je mi 31 tak mě už pomalu v hlavě napadá zda jsem něco nepromeskala. Nevíte případně jaké doplňky se dají sehnat na podporu otěhotnění?

Vidím..🍀