Je těhotenský test negativní nebo pozitivní?
je Negatívny alebo Pozitívny?

@isabelagrassleova samozřejmě že jsi těhotná, máš krásný testy. Hodně 🍀
@pajusz děkuji moc protože jsem si nebyla jistá je to mě první tehotectvi v pondělí mam jít k panu doktorovi a tam my to má potvrdí mělo by to už vydet na ultrazvuku když ty čárky jsou takhle růžové ?
@isabelagrassleova záleží v jakem TT budeš až budeš u dr může neco vidět a taky nemusí když bude brzo ono TT a ultrazvuk někdy mají jiné oči a někdy to sedí podle Ms někdy ne to uvidíš až u dr ☘️☘️
@lencaa11 poslední menstruace sem měla 29 září a podle výpočtu my měla přijít 27 října týden už jsem neměla menstruaci 2 jsem si dělal test a ukázal my tam malého ducha dneska sem si dělala rano ten poslední test co je na obrázku tak tak čárka růžoví víc a více
@isabelagrassleova tak kdyby to sedělo tak by lékař už mohl vidět i srdíčko
@lencaa11 a 6 týden to je zhruba kolik týdnu moc se v tom nevyznám je to mě první tehotectvi
@isabelagrassleova stáhněte si do tel těhotenská aplikace a vše tam budete mít ☘️☘️
@lencaa11 dobra skusim to ale asi to státní až po návštěvě doktora
@lencaa11 je taky možné v tehotectvi ze furt táhne spát a na záchod ale nezvracela jsem
@isabelagrassleova ano to jsou příznaky těhotenství
@lencaa11 dobra děkuji moc
@isabelagrassleova hele dle ms jsi cca tejden od mě, já jsem 7tt ( poslední ms 21.9), tak ty budeš tak 6tt to už by vidět něco mel. Každopádně, všechno co té zajma i vygooglis, na netu máš tehotenskou kalkulačku kam zadáš datum poslední ms a hned víš kolik tt jsi, jaký pocity jsou normální, co se v těle děje za změny, jak roste miminko... Testy más pěkný, tak dej pak vědět co kontrola.
@pajusz dobra ale myslím si ze budu tak týden těhotná no uvidím co my řekne doktoktor
@pajusz ahoj holky ten test poslední jsem dělala rano je to možné ze to čím dal výraznější 😊
@isabelagrassleova super 🍀🍀🤰

@lencaa11 když rozkliknu a dám jas na max tak není úplně snehobilej🧐🤔