Je těhotenský test negativní nebo pozitivní?
je Negatívny alebo Pozitívny?

Ahoj holky tak jak se mate co vaše miminka
@isabelagrassleova povídej co ty?? Já mám už po screeningu. Vše ok. Pohlaví nevím, ani jsem vědět nechtěla ale doma mě prehlasovali a chtějí to vědět 😄
@pajusz já mam první screening 30.12 a chci vědět pohlaví to budu 13tt 1 den už se moc těšíme na miminko
A v kolikatym si týdnu
😊
@isabelagrassleova já jsem 13+4
Sreen byl teď v pátek to jsem byla 13+0. Další kontrolu mám 9.1 tak se taky kdyžtak zeptám když to kluci musí nutně vědět. Přemýšlíte nad jmény? My tu včera vedli debatu a můj Samuel byl smeten ze stolu, manžel že v žádném případě... Což je past já totiz jiné jméno nechtěla🙄😄
@pajusz jo takhle já mam první skreening tedka 30.12 to budu 13tt 1 den a pak další mam 9.1
Ahoj holky stasny nový rok jak se mate
@isabelagrassleova ahoj, co kontrola?? Bylas dnes vid. Vše ok?? U nás všechno dobrý, zřejmě čekáme holčičku 🥰
@pajusz vše je v pořádku pohlaví ještě nevím a uvidíme 23 kdy my to poví na genetice na právní genetice neslo moc vydet
@isabelagrassleova tys měla teď vlastně screening vid, že je vše v pořádku je nejdůležitější. Já bych se bývala neptala ale muž chtěl vědět. Víš co já si říkám že i teď bylo brzy, až mi to potvrdí až budu za půlkou, tak si řeknu tak paráda. Upravil ti nějak termín porodu? Mě ho na screeningu soupla z 28 na 23.6.
Je ti dobře?
@pajusz já mam zatím furt stejní termín porodu 6.07 a chtěla jsem se zeptat chodíte někdo do bazénu
@isabelagrassleova já ne, mám vycházky ráno kvůli školce když vodim maleho, a pak chvíli odpoledne. Takže ikdybych chtěla časově nemám kdy. Máš obavu z infekce nebo? Já myslím že plavání jako takový může být jedině prospěšný pro tělo.
@isabelagrassleova do bazénu jsem chodila celé těhotenství průběžně a super hlavně pak ve vyšší TT to bylo příjemné na záda atd....
Ahoj holky jak se mate chtěla jsem se zeptat jedla ste některá zvas v těhotenství když ste byla prvo rodicka tatarak skusila jsem ho dneska poprvé
@isabelagrassleova syrový maso nejím obecně a v těhotenství se obzvlášť nedoporučuje. Zkus si pogooglit..
Niva a hermelín se taky nedoporučuji a ten já jim. Tak se zeptej radsi doktorky co ona na to.
@pajusz jo to jsem četla na internetu ale skusila jsem ho poprvé dneska ale dala jsem si jenom trosku
@isabelagrassleova Izi já si myslím že bys toho musela sníst hodně, nestresuj se tím hlavně ❤️ a jak se máš?
@isabelagrassleova tatarák ne jinak vše jsem jedla ale s rozumem
@pajusz dobře se mam a ty
@isabelagrassleova díky bohu taky už dobře, týden konečně nezvracim nebo jen jednou rano💪 malej chodí už do školky, zajizdime si teda zase novej režim a je to super. Starší se chystá na prijmacky na střední. Jsou dny kdy si samozřejmě úplně nevejskam, ale jo je to jinak fajn.
@pajusz to je supr a koho čekáte
@isabelagrassleova no při poslední kontrole říkala na 90% holka, tak snad se to už nezmění. Tu ještě nemáme, byla by to příjemná změna, už na kupování hraček atd 🥰 co ty myslíš že čekáte? Nad jmény přemýšlíte?
@pajusz mě potvrdili na 100% holčičku
Ahoj holky jak se mate
@isabelagrassleova ahoj, za nás dobrý. Malá hezky roste, ja zatím moc ne, ale už mám chuť k jídlu o poznání větší než tu první půlku těhotenství. 2 screen taky za sebou, vše v pořádku. Dohodli jsme se doma už i na jméně a čekáme malou Šarlotu❤️ malej se už zajel ve školce, nepláče tak velká radost. Dneska jsem přivezla kolíbku a hnizdecko. Zacinam se moc těšit, malá krásně kope takže už je to takový opravdovejsi. Povídej co je u vás nového, jak se máte a tak 😉
@pajusz ahoj my se taky máme moc cobre 27.02 jdu na screenink už taky čekám kdy ta moje princezny začne kopat na jménem ještě přemýšlím a který ty si tt?
@isabelagrassleova já jsem 22tt, citim ji cca od 18-19tt. My od sebe budeme tak max 3tt ne?
@pajusz já zítra budu 20 tt říkala sestřička ze prvo rodičky to cítí od 20 tt a vyc

@pajusz 9 mam jít na vyšetření zatím my je dobře ale spis mě furt táhne spát