Ahojte, 21.6. - 22.6. teď přesně nevím den, se nám s přítelem stala nehoda. Dneska po 3 týdnech jsem si udělala TT a je negativní a po tak dlouhé době by tam byla druhá čárka silná, takže ducha hledat nemusím a ani by tam nebyl ne? 😒 Jedna fotka je asi 3 - 4 minuty po vytažení z moči, takže ten je ještě takový růžovější a druhou fotku jsem fotila po 10 minutách a potom test vyhodila. Vidíte něco nebo už se můžu uklidnit? ☹
Test nebyl z ranní moči tak snad to nevadí.
Ahoj, čárka tam teda není, ale je to teprve 3 týdny a pár dní, v té době jsem i já měla negativní test a těhu jsem byla. U dcerky jsem měla druhou čárku na testu až v 5. týdnu těhu.
Asi jsem tě neuklidnila,co? 🙂
Taky myslím, že těhotná nejsi. Buď v klidu 🙂
taky bych řekla, že to je hodně brzy na testování, spíš tak až příští týden.
teď by jsi byla už v 6tt, takže pokud máš takový sněhobílý test tak nejsi na 99% těhotná.
troufám si říct, že těhu nejsi 🙂
taky nic nevidím, ale dělala jsem si jednou test po 3 týdnech - test negativní a přitom jsem těhu byla 🙂
Ahoj! Myslím, že teoreticky už by tam ta čárka být měla.
Taky si myslím že těhotná nebudeš
@ululul pátý týden těhotenství začíná dnem následujícím po dni kdy měla přijít MS, a u žen s pravidelným cyklem je tehdy zárodek starý dva až tři týdny. Takže pokud by zakladatelka byla z toho jednoho styku těhotná, zárodek by byl starý skoro čtyři týdny -tzn. nějaký ten šestý nebo sedmý týden těhotenství. A to už by na 99,9% test byl pozitivní.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
nevidím ani náznak 😉 druhé čárky.
Z ranní moči se to dělá proto, že je více koncentrovanější, ale po takové době by už tam byla i tak. Takže přeji ať to dopadne jak si přeješ 🙂