icon

Je těhotenský test od ex přítelkyně pravý?

johnnyy
11. črc 2023

Zdravím, jsem muž (19) a po rozchodu mi ex(20) poslala tento test a píše mi že je těhotná. Nevěřím jí už ani slovo, při rozchodu využívala manipulaci a zakrývala to za emocema. Na socialní sítě zveřejnila pozitivní test ale ten byl stáhnutý z netu (pinterestu). Nevěrím jí ani tento test. Hodně mi to leze na psychiku tyhle její finty. Tak mě zajímá názor zkušenějších. Děkuji

Je těhotenský test od ex přítelkyně pravý?
Strana
z3
klokanka31
11. črc 2023

@johnnyy Jestli nejsi slepý, tak tam jsou dvě čárky, tzn.pozitivní test 😊

lichozroutsudy
11. črc 2023

Ta fotka je mázlá celá, ale test na ní je jasně pozitivní. Takhle silné čárky odpovídají 5.-6. týdnu těhotenství, tedy minimálně 14-21 dnů od oplodnění. Spíš ale opravdu až k těm 21 dnům od oplodnění. Jinak co se týče pravosti fotografie, to za tebe tady nidko nevyřeší. Mohla fotku někde stáhnout, mohla si půjčit kamarádčin test a vyfotit jej, mohla si půjčit kamarádčinu starší fotku z archivu. Nebo je opravdu těhotná a je to fotografie jejího testu. A pak je samozřejmě zase otázka, pokud je to ejí test a ona je těhotná, zda jsi jistě otcem či je tam možnost, že nejsi. Spočítej si to i na základě těch údajů, které jsem psala nahoře. Pokud ti těhotenství oznámila teď jako čerstvou novinku, museli jste mít sex před cca 20 dny a ten musel být do její ovulace. Pokud je těhotná, musí odpovídat doba vašeho sexu s dobou, kterou určí lékař jako stáří plodu.

Hodně štěstí.

tereziecedikova
11. črc 2023

@johnnyy no já nevím, takhle fialové čárky? To vypadá jako fixou, ale kdo vi.

johnnyy
autor
11. črc 2023

@lichozroutsudy bude to 5.tyden a mohou být ty čárky modré nebo tak do fialova jak na té fotce. Zatím jsem se setkal jen s červenýma, jestli tam není možnost toho že to je fix. Díky

johnnyy
autor
11. črc 2023

@tereziecedikova zatím jsem se potkal jen s červenýma, ale nevím o tom moc. Díky

lichozroutsudy
11. črc 2023

@johnnyy Carky jsou vetsinou vinove. Ale pozor na to, zejmena mene kvalitni mobilni fotoaparaty posouvaji barvy do neprirozenych odstinu. Typicky cervena se posouva k modre. Muze to byt domalovane, ale fakt nemusi. Jestli to bude 5 tydnu od sexu, tak intenzita carek odpovida. Ale opravdu nedokazu rici, zda je test jeji a zda je skutecny. Pokud by opravdu ale tehotna byla, pozadovala bych po porodu test otcovstvstvi. Zejmena s ohledem na to, co jinak pises. Nemam duvod ti neverit, nektere zenske dokazou byt silene psycho a cloveka prakticky znicit. Nebo se o to alespon pokusit.

Proc jste se rozesli, jestli se muzu zeptat?

johnnyy
autor
11. črc 2023

@klokanka31 ne nejsem, ale jak říkám je to manipulátorka a dělá vše aby ze mě dostala pozornost nebo aby mě psychicky vydírala. Nevěřím té barvě čárek a nedivil bych se kdyby to nafalšovala.

lenkalubina
11. črc 2023

Mi se to nějak nezdá 🤔 přijde mi,ze je i nějak dal od první...

johnnyy
autor
11. črc 2023

@lichozroutsudy byla to holka se kterou bylo dobře dokud bylo vše dobré, časté záchvaty emocí, emočně nestabilní, sebevražedné myšlenky nebo takové to demonstrační sebevražedné poznámky. Pro mě jako stavbilního člověka s chladnou hlavou to bylo moc. Díky

lichozroutsudy
11. črc 2023

@lenkalubina Neni, sedi to. Jen barva je posunuta. Proc zomu tak je, to nevim. Ale vzhledem k tomu, ze ani ta zelena cast testu neni v realu takto fluorescencni, se primlouvam k posunu barev. Cervena a zelena na to trpi u horsich mobilu. Nicmene fakt tezko rici.

johnnyy
autor
11. črc 2023

@lichozroutsudy jinak má iphone 14 ty mají dost kvalitní fotoaparáty

lichozroutsudy
11. črc 2023

@johnnyy Hm, tak to te naprosto chapu. Mam neco podobneho ve svem blizkem okoli a zit se s tim vazne neda. Budu ti hodne drzet palce.

lichozroutsudy
11. črc 2023

@johnnyy Je to iPhonem? To bych nerekla. Iphone by ti takhle mazlou fotku neudelal, ostri perfektne a neposouva barvy. Fotce chybi hloubka ostrosti, fakt tohle neni iPhone. Zivila jsem se testy mobilu. Takze to mas jako moznou indicii.

johnnyy
autor
11. črc 2023

@lichozroutsudy určitě to fotila ním, poslední fotky na sockách i fotku s “břichem” v zrcadle je fotěna iplhonem 14 nebo o řadu nižší.

johnnyy
autor
11. črc 2023

@lichozroutsudy a prstýnky a pozadí pokoje sedí takže vím že to fotila ona

lichozroutsudy
11. črc 2023

@johnnyy Fotka s brichem muze byt iPhone, ale tohle, pokku se opravdu hodne nesnazila to zkazit, proste iPhone neni. IPhony maji nejlepsi fotaky ze vsech mobilu, kor iP14, to je delo jak blazen. Ale jak rikam, zarucit to nedovedu. Jen vidim nesrovnalosti.

Vic k tomu asi nemam. 🙂

lichozroutsudy
11. črc 2023

@johnnyy Ok. Tak v tom pripade je mozne, ze je opravdu tehotna. Nebo je to habadura, no. Kazdopadne ale fakt nepotrebuje iPhone, kdyz s nim dela tohle. 🙈

klokanka31
11. črc 2023

@johnnyy No je pravda že ta fialová barva je divná

klokanka31
11. črc 2023

@johnnyy A omlouvám se za ten první příspěvek, mě jako první napadlo že budeš jeden z těch týpků co dávají ruce pryč od zodpovědnosti. Promiň 🍀

lucinka359
11. črc 2023

Tak ať Test vyfotí na nějakém místečku co si pamatuješ. A aby byla fotka čistá. Ne mázlá. A nebo ať se vyčůrá do něčeho a udělá video, že to dává do moči a počká na výsledek. 🤷🏻‍♀️ Pokud Vás chce tak zpět, tak to udělá… a video pošle. Pokud chce ona manipulovat.. tak trošku i Vy. To jediný mě napadlo…

lucinka359
11. črc 2023

Tohle je z iP14 focené. 🤷🏻‍♀️

lichozroutsudy
11. črc 2023

@lucinka359 A taky je to celkem ostre a nema to posunute barvy. 🙂)

lucinka359
11. črc 2023

@lichozroutsudy A hlavně jsem to fotila narychlo. 🙈🤷🏻‍♀️ Takže možná něco zle bude… a nebo filtr mě ještě napadl.

johnnyy
autor
11. črc 2023

@lucinka359 děkuji moc na porovnání, přijde mi že z mé foto ty čarky jsou takové rozpité, ale zkusim z ní dostat přesnější foto nějak.

johnnyy
autor
11. črc 2023

přidávám další foto, barva mi furt nesedí. Ještě otázku nemohl by to být ovulační test. Neznám rozdíl mezi tím jak vypadají. Díky za odpovědi

lucinka359
11. črc 2023

@johnnyy Je tam Hcg a to je test na těhotenství. Ale chvilku, pokoukám podobné testy co sem ženy přidávají a koukneme barvy.

veroniqess
11. črc 2023

Nečetla jsem předešlé zprávy, ale slečnu bych doprovodila na gynekologii. Řekla bych jí, že bez toho s ní nebudete nic řešit, popřípadě bych ji navštívila s digitálním testem, ať si ho udělá. Spíš bych ale čekala, že jakože "potratí", až ji dojde,.že těhotenství nejde předstírat moc dlouho.

lucinka359
11. črc 2023

Pár jsem jich našla a takto vypadají. Je to dost random. 🙂

lucinka359
11. črc 2023

@johnnyy Ještě jsem našla dva, ale stejně po zvětšení fotky to má tmavě červenou barvu.. a ne fialovou

johnnyy
autor
11. črc 2023

@lucinka359 děkuji za hledání a řešení tohoto moc si toho vážím. Teď je mimo intr kde test má. Jak dojede pošle mi lepší foto. Nevím co si o tom myslet mám takový pocit jako by mi chtěla po rozchodu zničit život. Beru zodpovědnost i za sebe je to má chyba, ale nedokážu si představit s ní žít a mít dítě. Oba studujeme a není to uplně idealní mít dítě, též ji nemohu nutit na potrat nebo jak to řešit. Asi jsem připraven to řešit přes soud, DNA testy otcovství a alimenty při nejhorším. Byl to 3 měsíční “vztah” po 2 týdnech poznávání.

Strana
z3