Je těhotenský test přesný při zpoždění menstruace?
Mám 12 dni zpoždění ms, myslíte ze je tam nějaká šance na těhotenství kdyz mám test negativni ? Poslední ms byla 4.11. Ovulace měla byt cca 19.11. Měli jsme nechráněný sex 18.11. I v 19.11. A i 20.11. Je ještě brzy na test ? Když mám 12 dni zpoždění ? A hlavně mě bolí v podbrisku asi týdne jako kdyby to měla dostat a proste nic a hlavně mě bolí prsa. Už jsem z toho zoufalá
@pidalka2545 tohle bych konzultovala s doktorem, zvlášť jestli opravdu víš, že ovulace byla kolem 19. Asi by bylo dobré vyloučit mimoděložní těhotenství.
Jestli ovulaci nepoznáš a nevíš, kdy byla, mohla být klidně mnohem déle a v tom případě buď těhotná vůbec nejsi nebo ano, ale krátce.
Je to divné určitě bych zavolala k dr já měla před několika lety mimodelozni a i tak byl test pozitivní
@gruyerre měla by být 19. Nevim nepoznám 😔
@pupisek262014 volala jsem jenomže má čas až v půlce ledna 😔😔
@gruyerre I u mimoděložního by byl pozitivní, ne?
@pidalka2545 to je teda bezva, i když to máte tak tak by vás měl krucis vzit
@pupisek262014 podle kalkulačky bych byla 6 týdnu a dítě staří 3 týdny tak by to nebylo ještě vidět na testu ze ?
@pidalka2545 Pokud bys mela ovulaci kolem 19. 11. a byla tehotna, test uz by byl 100% pozitivni. Bud se ovulace opozdila, nebo rozhazeny cyklus.
Těhotenství to nebude. Pozitivitu ukáže už 9 - 14 dni po ovulaci.
@mia_von_prag i když mám příznaky ? to nevím , a když se posune ovulace ?
Priznaky způsobuje hcg a to byste měla pozitivni test…
Ne tehotna nejsi...
@veronicka89 jak to víte ? jste doktorka ?
@pidalka2545 ne ale test je bily a ten hovori za vse ... funguje na celkem jednoduchem principu . 12 po terminu ms by tam byly 2 jasne vyrazne carky ...
Mozna by i ta druha byla silbejdi nez kontrolni...
Ale ty se tu neptas doktorek ze ? 😀
Jo a pritnaky co popisujes jsem mela vsech 20 mesicu co jsme se snazili ...a zrovna v mesici kdy jsem myslela ze tehotna nejsem, tak jsem byla...
@pidalka2545 12 dní je dlouho to ne TT nevypadá 😔
@pidalka2545 jedina možnosť je, že ovulácia bola až v deň ms. Vtedy šanca je ale ak styk bol len 18- 19 a 21. 11 tak šanca na tehotenstvo je takmer nulova
Nejsi tehotna
@pidalka2545 A od toho 20.11. už jsi neměla sex?
@pidalka2545 já měla začátek MS 9.11 a toto jsem měla 4 den odpoledne po vynechane MS
@pidalka2545 co to je prosím za aplikaci?
@pidalka2545 těhotná nejsi zpoždění nás z jiného důvodu teda dle testu nejsi … i mimodelozni vy už vylučovalo nižší hcg a byl vy na testu alespoň duch… můžeš mít premenstruacni syndrom nebo cokoliv jiného i kdybys měla ovukaci později tes už vy byl pozitivní
@pidalka2545 tak jak to vypadá?
@pidalka2545 tak jak to s vama vypadá?
@pupisek262014 přišlo mi to 😔
@pidalka2545 to je mi líto, tak držím pěsti ať se zadari

@pidalka2545