Je těhotenský test spolehlivý bez příznaků těhotenství?
Krásný večer, měla jste nějaké z vás těhotenství bez příznaků?. Poslední styk byl den po ovulaci, měla jsem silné bolesti podbřišku jako kdyby měla přijít ms. Jinak nic,myslíte že na tt je ještě brzo? Děkuji za odpovědi🫶🏻.
První těhotenství jsem neměla příznaky vůbec žádné, jen vynechání menstruace. Možná chvíli mírné nechutenství od 12. týdne. A kdyby mi nerostlo břicho, tak o ničem nevím.
Druhé přes IVF a taky pouze pozitivní test. To jsem asi 11. - 14. týden zvracela.
V obou těhotenství mě první trimestr bolelo břicho jako bych to měla brzy dostat. To je vše.
Záleží jak dlouho je to od sexu udělala bych test 12-14 dní od sexu někdy žádné příznaky bejt nemusí max třeba nepřijde Ms nebo nevolnost ..
@lencaa11 od posledního styku, je to už 16 dnů
To už by test ukázal
To už by test ukázal
@lencaa11 děkuji, posledních pár dnů mi je hrozně zle. A dost mě bolí prsa sotva snesu na sobě tričko. Jen jsem teda neměla žádný špinění.
Tak doufám že se zadařilo.
Obe moje tehotensvi byly cele bez priznaku. Krom vynechani ms (mela jsem celkem nepravidelbou, tak kdyz jsem to zacla resit tak jsem byla v 6tt🤣 )
Obe moje tehotensvi byly cele bez priznaku. Krom vynechani ms (mela jsem celkem nepravidelbou, tak kdyz jsem to zacla resit tak jsem byla v 6tt🤣 )
@konidana krom bolesti prsou, že mi je zle a občasného píchnutí v pupku nic nemám. A jsem teda dost unavená:D.
Příznaky můžou bejt i od těhotenství vyzkoušela bych test 👍
Začala bych těhotenským testem.. Příznaky mohou být i nemusí.. Ja měla nevolnosti až tak od 6 týdne těhotenství..
Někde jsem četla, že mít sex den po ovulaci je nebezpečné. Je to pravda ?.
Ano ještě to není na 100% bezpečné
Ano ještě to není na 100% bezpečné
@lencaa11 to známena prosim co?. Že je nějaká pravděpodobnost že můžu být těhotná ?.
Ano klidně
Jestli chces byt tehotna, tak na sexu den po ovulaci (nebo predpokladane ovulac) nic nebezpecneho neni. Tim nebezpecim se zjevne mysli, nebezpeci ze clovek otehotni.
Jestli chces byt tehotna, tak na sexu den po ovulaci (nebo predpokladane ovulac) nic nebezpecneho neni. Tim nebezpecim se zjevne mysli, nebezpeci ze clovek otehotni.
@malytlustyhroch se snoubencem se snažíme už dlouho, oba bychom byly rádi kdyby tt byl pozitivní
Krásný test velká gratulace 🍀🍀

Záleží jak dlouho je to od sexu udělala bych test 12-14 dní od sexu někdy žádné příznaky bejt nemusí max třeba nepřijde Ms nebo nevolnost ..