Je těhotenský test stoprocentně spolehlivý při zpoždění menstruace?
Dobrý den,mám takový dotaz,před dvěmi dny jsem byla na ultrazvuku a paní doktorka mi řekla že v děloze to vypadá jako těsně před menstruací. (Nesnažíme se o miminko) momentálně mám tři dny spoždění menstruace a těhotenský test mi vyšel pozitivní. Zítra si jdu nechat odebrat krev a ve čtvrtek už bych měla vědět jestli jsem opravdu těhotná nebo ne,ale to čekání je hrozné,je těhotenský test na 100% spolehlivý? Jde mi to že mi bylo řečeno že v děloze to vypadá jako těsně před menstruaci a přitom my vyšel pozitivní test tak jsem z toho docela nesvá.😐
Já bych řekla, ze před MS je vysoká sliznice - a pak při MS se odlupuje… mimco taky potřebuje vysokou sliznici aby mělo “kde se zavrtat”.
Pokud jsi měla nechráněný sex a test je pozitivní, tak bych řekla ze těhotná jsi 🤷♀️
@marketa372 udělala bych digitální test ten ukáže TT a zašla na krev uvidíš jinak testy bejvahi hodně spolehliví a lékař ještě nic nevydel asi jsi ještě úplně na začátku
@marketa372 ahojky no těhotenská sliznice určitě nevypadá jako před menstruací … ta se jakoby uz rozpadá a vypadá jinak než těhotenská která je prosáklá a vysoka … spíše tvá doktorka moc neumí číst ultrazvuk pokud mas Jasné pozitivní test. Zajdi si jako samoplatce na hcg nebo jednoduše počkej dva týdny přímo na srdíčko
@marketa372 U nás v lékárně mi paní doporučila novinku. Těhotenský test, ale z krve. Je tam i pinzetka, která sama vystřelí jehlu která ti propíchne prst, krev pak "otřeš" do testovací sady a je to. Ten je prý nejspolehlivější, ale stal kolem 250kč
Pokud uz ma ms zpozdeni a test je pozitivni, jsi s nejvetsi pravdepodobnosti tehotna. Na utz je takhle brzy videt jen vysoka sliznice, coz muze byt pred ms i pri tehotenstvi, to se jeste neda rozlisit. Proto se chodi na utz az par tydnu po poz testu, protoze driv se z toho stejne nic nepozna…
@nika89 no ono tady ženy neuvazuji totiž ze z největší pravděpodobnosti neměly falešné pozitivní test 🙏 ze těhotné byt mohly jen to odešlo dřív než to sponzorovalY a test ukázal třeba už jen zbytkové hcg Nebo jiný zdravotní problém… který také způsobuje pozitivitu testu. Asi tak 😂, Ake těžko jim to vysvětlovat

@marketa372 ano, vypada to jako pred menstruaci, protoze delozni sliznice je vysoka.. doktorka na uktrazvuku nic neuvidi dalsi tri tydny.. Pokud nemá lepsi ultrazvuk jako maji z IVF center..takze jedina jistota je krevni test.
A těhotensky test znacky Mama je 100% 😉
Takze si ho kup a rano z moci udelej test