icon

Je těhotenský test v den očekávané menstruace spolehlivý?

monbonaa
8. bře 2024

Ahojky,
měla jsem asi dva dny zpátky jen lehce růžové špinění dnes mám mít MS a dělala jsem si test 😊 Je to duch hezký na to že mám dnes termín MS? 🙂 Občas mě jakoby popichava v podbřišku je to ok? 🙂

Je těhotenský test v den očekávané menstruace spolehlivý?Je těhotenský test v den očekávané menstruace spolehlivý?
anniej
8. bře 2024

To už by měl být jasně pozitivní test, ne duch.

misha31
8. bře 2024

Moc slabe, k tehotenstvi bych se prilis neupinala v tomto cyklu

lencaa11
8. bře 2024

@monbonaa testovala bych dal něco tam je ☘️☘️👻

reeeza
8. bře 2024

Normální hezký doušek 🙂.

monbonaa
autor
8. bře 2024

Tak když nepřijde MS tak zkusím za 2 dny další🙂 Jsem ráda že ducha nevidím jen já 😀😊

titina12
8. bře 2024

Je možné ze ovulace proběhla déle, ducha taky vidím testuj dál. Držím palce.

nelly_strokova
8. bře 2024

Duch tam je, tak vydrž pár dnů, zda bude sílit. Opravdu mohla ovulace proběhnout později, já si dělala test až s pětidenním zpožděním a dálnice to taky nebyla, bylo to dost slabé a teď už z toho máme princeznu. 😁🩷 Hodně štěstí. 🍀

monbonaa
autor
9. bře 2024

Zítra nebo pozítří udělám test a uvidím ☘️ A to popichavani a růžové špinění jednodenní může jít o uhnizdovani? 😇

veronikav31
9. bře 2024

@anniej já měla ducha ještě 3 dny po termínu ms, kdy digitální test byl - a ten duch jde v září do školy 😁

veronikav31
9. bře 2024

@misha31 může být pozdější ovulace, nevíme jak dlouhé má tazatelka cykly. Já měla ducha ještě 3 dny po datu ms a ten duch jde v září do školy

anniej
9. bře 2024

@veronikav31 Já měla silnějšího ducha 3 dny před MS 😅 Takže mi přišlo, že na to, že v termínu MS je to tak slabé, tak by ovulace musela přijít o dost déle. Ale což, možné je vše 😊

22hanah
9. bře 2024

@anniej má teprve termín ms, duch je v pořádku.

anniej
9. bře 2024

@22hanah Díky za poučení, již výše píšu, že je možné vše.

veronikav31
9. bře 2024

@anniej to záleží jak kdo má dlouhou LF, nemusí být přesně 14 dní. To samé uhnízdění, každé tělo je jiné a někdo má ducha před datem ms někdo po něm😉

monbonaa
autor
10. bře 2024

Tak dneska takhle 🙂 je to v pořádku? 🙂 sílí? ☘️🤗

lencaa11
10. bře 2024

@monbonaa wau krásný sílí testovat dál je tam vidět posun ☘️☘️🤰💜

nelly_strokova
10. bře 2024

@monbonaa Sílí pěkně, držím palce. 🍀🍀

terisek99
10. bře 2024

Ahoj holky může z toho něco být první 9 po a druhý 10dni po ten první včera čistý az dneska jsem našla rano ducha na tom prvním ale nejde vidět druhý test je dělaný dnes 10dni po, a je druha carka silnější než na tom prvním muze z tohoto neco být ještě dvě fotky testu zvlášť patří k tomu spodnímu takle to vidím pouhým okem na foto ještě hur vidět

lencaa11
10. bře 2024

@terisek99 vyzkoušela bych jiný test zatím nic pozitivního ☘️☘️

terisek99
10. bře 2024