Je těhotenský test v den očekávané menstruace spolehlivý?
Ahojky,
měla jsem asi dva dny zpátky jen lehce růžové špinění dnes mám mít MS a dělala jsem si test 😊 Je to duch hezký na to že mám dnes termín MS? 🙂 Občas mě jakoby popichava v podbřišku je to ok? 🙂

Moc slabe, k tehotenstvi bych se prilis neupinala v tomto cyklu
Normální hezký doušek 🙂.
Tak když nepřijde MS tak zkusím za 2 dny další🙂 Jsem ráda že ducha nevidím jen já 😀😊
Je možné ze ovulace proběhla déle, ducha taky vidím testuj dál. Držím palce.
Duch tam je, tak vydrž pár dnů, zda bude sílit. Opravdu mohla ovulace proběhnout později, já si dělala test až s pětidenním zpožděním a dálnice to taky nebyla, bylo to dost slabé a teď už z toho máme princeznu. 😁🩷 Hodně štěstí. 🍀
Zítra nebo pozítří udělám test a uvidím ☘️ A to popichavani a růžové špinění jednodenní může jít o uhnizdovani? 😇
@anniej já měla ducha ještě 3 dny po termínu ms, kdy digitální test byl - a ten duch jde v září do školy 😁
@misha31 může být pozdější ovulace, nevíme jak dlouhé má tazatelka cykly. Já měla ducha ještě 3 dny po datu ms a ten duch jde v září do školy
@veronikav31 Já měla silnějšího ducha 3 dny před MS 😅 Takže mi přišlo, že na to, že v termínu MS je to tak slabé, tak by ovulace musela přijít o dost déle. Ale což, možné je vše 😊
@anniej to záleží jak kdo má dlouhou LF, nemusí být přesně 14 dní. To samé uhnízdění, každé tělo je jiné a někdo má ducha před datem ms někdo po něm😉
@monbonaa Sílí pěkně, držím palce. 🍀🍀
Ahoj holky může z toho něco být první 9 po a druhý 10dni po ten první včera čistý az dneska jsem našla rano ducha na tom prvním ale nejde vidět druhý test je dělaný dnes 10dni po, a je druha carka silnější než na tom prvním muze z tohoto neco být ještě dvě fotky testu zvlášť patří k tomu spodnímu takle to vidím pouhým okem na foto ještě hur vidět

To už by měl být jasně pozitivní test, ne duch.