icon

Je těhotná? Špiní, hodně se jí mastí vlasy

rexyi
23. říj 2015

Ahoj, chci se zeptat za kamarádku. Má jedno dítě a otěhotněla v podstatě na první pokus. Teď chtějí druhé. Je možné, že 10 dní po oplodnění začne špinit, hodně se jí mastí vlasy, patří to mezi příznaky těhotenství nebo ne? Díky za názor

pincola
23. říj 2015

Ano, může být, ale s jistotou se to ještě nedá říct.

pety91
23. říj 2015

Může být, ale naprosto nejisté.

karlajasmine
23. říj 2015

Moje vestici koule mi rika... ze nevim 😀 Na to tady nikdo neodpovi.. muze byt, nemusi... at si udela test 🙂

nonacek
23. říj 2015

@rexyi 😀 samozřejmně,že muže byt těhotná, ale také nemusí. .
Tohle je fakt otázka pro věštkyně 😀
Proc nezkusí tehu test.

shine2015
23. říj 2015

Promin,jsi tehotna a je ti 30let.... v profilu tedy uvedeno..... tudiz predpokladam ze fyziologii tehotenstvi znas ........ 😀 a poznavat tehotenstvi podle umastenych vlasu..... 😀

elvira
23. říj 2015

Kdoví... deset dní po ovulaci může špinění znamenat i přicházející menstruaci.
Mastící se vlasy - no, změna šamponu, větší fyzická námaha, cokoliv - jako záruka těhotenství je to dost chabý příznak.
To, že napoprvní otěhotněla hned na první pokus, jí taky nic nezaručí - kamarádka na druhé dítě čekala rok. Ségra má obě děcka na první pokus. My jsme na první čekali čtyři roky, na druhé víc jak dva a ještě není na cestě...
Takže ať počká do data předpokládané menstruace a udělá si test...

rexyi
autor
23. říj 2015

@shine2015 ja ktera ma suche vlasy jsem je mela na zacatku tehu mastne jak prase a to neubehl ani jeden den co jsem si je umyla. Kazda to ma jinak. Prvotne byl dotaz smerovan na to spineni.
@nonacek zkousela ale je tilo jeste brzy.

majovasnazilka
24. říj 2015

Ahoj, něco mám načteno a je možné, že špinění může způsobovat hormonální nerovnováha, ta by mohla i za přílišné maštění vlasů. Každopádně jak píšou holky, je to věštění, moje černá kočka na rameni říká, ať známá pár dní počká, jestli dojde ms.

gajuska86
24. říj 2015

Pár dní počkat, pak udělat test. Může to být i uhnizďování 🙂