icon

Je test pozitivní?

martina1317
12. dub 2018

Ahoj, 29.3.ovulace, 9.4.prvni test s duchem, pak jsem delala kazdy den jeden test az do dneska (12.4.). Myslite, ze je pozitivni? Nebo by mela druha carka jeste zesilit? Predpokl.datum mens mam az zitra 13.4.
Pokud myslite ze je pozitivni, staci kdyz se objednan k dr az po 1.5. (To uz bych byla skoro 7tt). Diky moc 🙂

Je test pozitivní?
Strana
z2
any09
17. dub 2018

Co vy na to?

radulka57
17. dub 2018

@any09 jasné pozitivum, na co se ještě ptáš 🙂

vendelinka08
18. dub 2018

@any09 nejsou to ovulacni testy? Jeste jsem ruzove nevidela...ale pokud je to test na hcg..tak gratuluji..je pozitivni

pavlisovamajka
18. dub 2018

Tak ten je určitě pozitivní takhle vypadal můj 😂a teď jsem 33 týden gratuluji 😊

nellynnnka
8. kvě 2018

Dobry den Nikde som Nenasla ... temu kde sa riesia len ovulacne testy tak snad mi niekto pomoze aj tu ...
Tu su fotky mojich ovu testoch
Z predoslych troch dni ...
Ani jeden podla Mna Nieje pozitivny
Ale na dnesnom ovu teste bola ciarka este slabsia ...

Je mozne ze Ovulacia bola ??
Kedze poberam clomid na podporu ovulky a pred mesiacom som Mala potvrdenu ovulaciu si nemyslim ze ide o anovulacny cyklus ...
Skor neviem ci mam cakat Ovulaciu alebo uz Bola ...

2hanah
Autor odpověď smazal
vendelinka08
8. kvě 2018

@nellynnnka ještě být nemusela, LH hladina je každý den různá a před ovu je opravdu nejvyšší, proto se bere že ovu test je pozitivní, když je čárka opravdu hodně výrazná. Ale zase je pravda, že každá žena to může mít jinak. JÁ MĚLA MINULÝ PAÁTEK ODPOLEDNE JEN SLABOU ČÁREČKU A ASI ZA 5HOD večer, jsem měla už úplně tmavou čárku. Je to prostě skok, kdy hladina stoupne a někdy je problém tuto chvíli zachytit. Kolikátý den cyklu jsi a kdy děláš ovu testy?

nellynnnka
8. kvě 2018

@vendelinka08
Som 19DC
Cykly mavam 34-35 dnove obcas aj 29 dnove
Nikdy ms nepride na cas ...
Testy si robim aj 3-4x za den
Dnes poobede este ciarka bola tmava no test nebol pozitivny a teraz o dost
Svetlejsia nechapem

jolal
8. kvě 2018

@nellynnnka 3-4x den? Holka..Radeji penize investuj do nekolika dovolenych 😉

nellynnnka
8. kvě 2018

@jolal
Testy mam cez kupene cez ebay cca 60 kusov za 4 libry
Som v (uk)
Cize nieje to drahe

vendelinka08
8. kvě 2018

@nellynnnka pokud mas takto delsi cykly tak ovulka teprve muze byt. Kdyz jsem mela cykly 32 dnu tak jsem ovulaci mela az kolem 20DC. Takze staci delat jeden za den..radeji odpoledne. A co treba jine priznaky..nejake bolesti nebo ciry hlen?

nellynnnka
8. kvě 2018

@vendelinka08 Ani neviem ine priznaky zienke a hlien ja by som povedala ze taky mam stale aj ked som mala
Potvrdenu ovulku lekarom a s krvi som ziaden hlien nemala teda mala lenze nie vo velkom mnozstve

Strana
z2