Je test skutečně pozitivní?
Holki co myslíte je to pozitivní?

Holki myslí, že jo!!
@terik1990 ano je to pozitivní teď ti to bude na tom testu dál tmavnout
Určitě pozitivní, gratulace! 🙂
No promiň, ale tak snad vidíš, že je tam jasně viditelná druhá čárka a návod k testu jistě máš taky...ano, je pozitivní, gratulace. 😃🤷♀️
já takhle měla pozitivní nedávno antigen na covid a byl pozitivní i PCR 😂 takže myslím že i v tomto případě je to pozitivní 👏
Ano! Gratuluji. Co si přejete holku kluka? Já mám obojí a třetí budu taky milovat až přijde, ale už mi nebude vadit co to bude, protože už mám pár, dcera chce ségru.
Tak pokud myslíte test z češtiny, tak ten je negativní 😉
Plánuješ dítě a ani si nedokážeš přečíst návod k testu?
Ano holky i ja vidime pozitivni test (Holki byli max skupina z devadesatek)😅🤣
@terik1990 Tak proč děláš test dva týdny před ms??🤦♀️Nepřijde mu pozitivní,ale divný, čárka je neúplná....
Dva tydny pred ms mi teda test prijde spis vadny, pokud nemas cyklus 6 tydnu. Touhle dobou mas mit ovzlaci, “nemela bys” byt tehotna.
Měla by silit ne slabnout
Nevidim
Tak ja nevim... kdy maš dostat ms?No musiš vydržet a buď bude silit nebo ne...
Tak promiň ale 9dni do ms,tedy cca 5dpo a pozitivni test?Nechceš si zaběhnout na krev?Bo to je divne.. a nebo spiš byla dost posunuta ovulace...
Maš pravidelny cyklus?Bo se mi zda jako blbost abys měla 9 dni do ms pozitivni test.... ten byva většinou nejdřiv tak 4-5dni před... tak jsi možna měla dřiv ovulaci ale ja nevim,odbornik nejsem... uvidiš....
@terik1990 a kdy ti začala poslední ms??? Píšeš ze sex byl 21.4. pak už nic?? .jak dlouhý máš cyklus tzn od prvního dne ms do další ms...jinak ovulace je chvile kdy se uvolní ženě vajíčko a je schopno oplodnění ,je to jeden den v cyklu každá ho máme jinak,ale málo kdy je to hned po konci ms většinou to bývá cca 12-18 dc někdy i později