icon

Je test z Dr. Maxe opravdu spolehlivý?

29. led 2024

Dělala jsem si teď test z Dr. Maxe. Jak moc je tento test spolehlivý? První fotka chvíli po namočení, druhá s upraveným kontrastem, že jde duch fakt vidět, třetí (bílé pozadí) po zaschnutí. Obojí otázka 10 minut max.
Jsem 30 DC, už týden mě bolí prsa a břicho. Cykly mívám 28 dnů, někdy méně, ale nikdy ne víc.
Udělám si ráno ještě druhý, ale i tak si říkám, že kdybych byla těhotná, tak by už šly vidět jasně dvě čárky, ne?

Je test z Dr. Maxe opravdu spolehlivý?Je test z Dr. Maxe opravdu spolehlivý?Je test z Dr. Maxe opravdu spolehlivý?
klokanka31
29. led 2024

Jasně pozitivní 🍀

reeeza
29. led 2024

Je tam přece duch = pozitivní test🙂

ludmilka90
30. led 2024

Je pozitivní, jsi těhotná, gratuluji 🤰🍀

hanaalb
30. led 2024

Dr max ma malo barviva. Livsane take. Kup mamatest uz bude dalnice pekna

hanaalb
30. led 2024

Pro prestavu. 2 druhy testu a testovani vzdy stejny den. Horni pred MS spodni cca 3 dny bez MS

hanaalb
30. led 2024

A dr max pri namoceni nebyl videt. Az cca 10 minut pi tom- vsichni ti budou rikat, ze uz je to neplatny vysledek. Neposlozchej. Pikud si chces byt jista kup si clear blue s tydny. Ukaze ti ted 1-2.

autor
30. led 2024

Díky za gratulace a @hanaalb za srovnání. Je pravda, že v prvním těhotenství jsem měla Mamatest, čárky byly silnější. Zkusím koupit ještě jinou značku.

pampa92
1. únor 2024

Souhlasím, že Dr Max má málo barviva. Dělala jsem test šest dní po vynechání MS, čárka nebyla nic extra a těhotná jsem byla 🙂