Je to duch?
Ahoj, prosim zda ma nekdo zkusenost s duchem a nasledne pozitivnim tehotenskym testem? 22.8 mi koncila Ms a ovulace pripada na 2.9. Dnes mi vysel takto test. Nechci plasit ani se predem nadchnout, kdyby to vyslo, jen me zajima, jestli to nekdo mel podobne 🙂

@bara00100 tohle je spise znehodnoceny ci vadny test, nikoli pozitivni
Tak to je bohuzel vadny test
Nemacela jsi ho dyl než je v návodu nebo nad max? To není duch ale úplně rozpity test 😕 co tě vedlo dělat si tehotensky test ještě před ovulaci? 😶
Jestli jsi po MS a před ovulací, tak at dělám co dělám, nevím, kde by jak těhotenství vzniklo a už vůbec nepadá v úvahu, že by byl vidět pozitivní test.
POkud by proběhla ms už za těhu, viděla bys jasné dvě čárky a byla těhotná cca 7 týdnů.
To by ten test vypadal jinak.
Jednoduše, nemáš být jak těhotná...
Testuje se snad, když nedorazí MS. Jinak v tom nevidím žádný smysl. A toto není duch, ani pozitivita. Připadá mi to taky nějaké rozmáčené, jak fix v lihu.
Tak to má vypadat, pro představu.
Nastuduj si jak funguje zenske pohlavni ustroji a poceti, pak nastuduj navod na tehotenskem testu a pak testuj..
Drzim.palce at to brzo vyjde.
Taky slyším prvně dělat si test po MS, ještě tak brzo... Většinou se dělá, když nedorazí, teda aspoň já to tak měla😉 ale i tak toto určitě není pozitivní.
@bara00100 vyzera ze je premoceny a ta testovacia ciarka.je biela skus iny tento vysiel nejako.divne.ale.kiezby sa mylim
@novissova vidim..
Zítra udělám ještě mamatest... Ty brdo.. Tak takhle rychle jsem to druhatko nečekala 😁
@novissova ja bych se neradovala, tohle je fakt pidi duch..tech jsem mela na testu nekolik a nic z toho nebylo..musi silit.
@bejbinecko Tady vidím čárku
@bejbinecko vidim, ale chapu ho, oni jak nevidi dalnici tak nevidi. Nemyslim si ze je to duvod ke zmene doktora. Ty si tam.sla jen kvuli tomuhle testu?
@leniczka23 nie kvoli tomu berem lieky ktore.sa.v tehotenstve nesmu uz dlhodobo a mam upozornenie ze ked by som ostala tehotna musim ich vysadit....inak dnes.som 14 dpo a mamatest vysiel takto nie je moc.slaba ciarka ? Ten test naposledy.co som tu hodila.bol 12 dpo
@bejbinecko ahaa tak to jo, a vzal ti.krev? Nebo pozval si te za par dni?
A vis stopro kdy byla ovulace? Me prijde carka v poho krasne sili.

Zkus jiný, mně to přijde jako vadný test.