Je to duch? MS měla přijít za 2 dny.
Ahoj, je to duch? 😳
Test starý asi 2 hodiny, po 30 vteřinách tohle. Zkoumáme to ze všech úhlů.
MS měla přijít za 2 dny.

@l01991 tak nejsem blázen😁🙏, děkuju ❤️❤️❤️
@marlendyetrich je to tam🌸tak ať čárka hezky sílí 🍀
@marlendyetrich jde krásně vidět i na fotce🙂
@marlendyetrich Je tam 🍀
@adepickova děkuju❤️
Kdy mám zavolat gynekologovi? 🧐
Ať sílí 🙂 mně už se to takhle stalo 4x za sebou a Hcg z krve negativní. :/
@kleinerv3 aha doufám, že to nebude můj případ.
Už 14 dní mě bolí prsa, že si nemohu lehnout ani na břicho + se hodně zvětšila.
@marlendyetrich i prsa? Tak to seš jasná 😁 pomaličku gratuluji 🍀❤️
@dasipe děkuju 😁🥰
@marlendyetrich též jsem začínala s takovým, no dnes je z toho 32tt 🤭🍀
@dasipe mám zavolat na gyndu? Rano jsem si dělala a zase tam je.
@marlendyetrich volala bych ,kdyby sílil obden ,měla jsem testy ukázkové ,v 8tt přestalo růst ,vypadalo na 6tt (zamlklé těhotenství),jsem týden po samovolném potratu.
Když půjdete k lékaři v 7tt ,kdy by viděl srdeční akci nic nepokazíte.
@marlendyetrich klidně zavolej, budou se tě ptát na datum prvního dne poslední menstruace a podle toho ti sestřička řekne termín, kdy máš přijít na prohlídku a ultrazvuk, aby už na něm bylo něco vidět 🙂 já jsem taky volala hned 😉
@dasipe děkuju❤️
@dasipe léčím se štítnou žlázou + můj nevlastní bratr trpí mentálním autismem a má vývojovou vadu dolních končetin
Tak mám trošku strach 🙂
@dasipe no mě sice objednali,ale chodila jsem tam jak magor každý týden ,totálně mě vystresovali ,protože jsem věděla přesné datum ovulace ,ale oni jeli podle data posledních ms a vlastně v 5tt hledali srdeční činnost, protože podle nich to byl už 7tt,sice to nedopadlo ,ale aspoň bych pro příště měla ušetřené nervy ,takže já bych tam dřív jak v tom 7tt nešla .
@marlendyetrich tak to můžete tam jít dřív ,ale myslím pokud je to nevlastní bratr ,že autismus u vás nehrozí
@marlendyetrich to počkejte, nebude vás chtít vidět dokud nebudete mít aspoň 14 dní zpoždění
@lenka27 ja na to netlačím řeknu, že mam pozitivní testy a kdy jsem to mela naposledy, jestli mi dá termín
Taky ho tam vidím druhý proužek,držím pěsti štěstí 🍀💚🌼
Ahojky, trochu se sem vecpu 🙏 Myslíte, že je pozitivní? Nebo mám toho ducha jen vsugerovanýho? 😅 Kdyžtak info ze zákulisí- mám PCO syndrom a byla jsem dlouhodobě bez ovulace. Mimčo sice zatím neplánujem, ale díky té nepřítomné ovulaci jsme si pozor nedávali (pokud bych otěhotněla, tak budeme samozřejmě i tak moc rádi ❤️). Poslední menstruace byla 14. dubna, ovu test jen tak pro zajímavost jsem si dělala 27.4. (negativní). Styk bez ochrany byl 28. a 29.4. a od 5. května slabě hnědě špiním (zítra už to bude týden). Říkala jsem si, že by to mohlo být nidační špinění, ale nevím jestli to netrvá už dlouho. Délka cyklu většinou 30 dní, takže předpokládám, že bych to měla v sobotu dostat. Kromě špinění mě jen bolí záda mezi lopatkami a občas v kříži, ale jinak nic jiného. Test je sluníčko 10 mIU/ml a vím, že je na testování asi ještě brzo, ale to špinění mě už nebaví a nevím co si o něm mám myslet 😅 Díky moc za názory 😘
Neco tam vidim kolikaty dpo by to bylo?

Je tam,držim palce ať sílí💗