Je to duch nebo se mi to zdá?
Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

Taky vidím. Držím palce 🙂
Dekuju jste zlate 😊 snad to tak fakt bude 🌸
Ahoj holky jsem 5dpo a strašně mě bolí levá část boku, štěstí mě hlava nevíte co to může znamenat dekuji
@baarus21 ahoj kolik si dpo ale ještě testik udělej zítra ať víš že sílí
@julinecka24 ahoj 😊 no to je prave to, ze vubec netusim kdy jsem mela ovu. Nehlidam to. MS mam taky dost nepravidelny, takze jsem to zkusila jen tak, protoze me uz asi tyden hodne boli v podbrisku, unava, ucpany nos, curam snad milionkrat za den 😊 takze tak, jinak bych to asi neresila
@baarus21 ahoj já jsem buď 5dpo nebo 6 dpo ale byla jsem u doktora v den ovulace a on nevěděl jestli skončila nebo začala mě bolí v levém boku když vstanu lehnu si a bolí mě málo hlava tak nevím víš co to může znamenat
@julinecka24 to bohuzel netusim 😉 zkus jeste pockat par dni a udelej testik 😊 ale ted je jeste dost brzo
@ivybee to je italsky test pri malym jsem ho mela a vysel mi uplne skvele a mas foto????
@baarus21 a ty si dnes delala tt ????
@julinecka24 Při mém prvním těhotenství mi taky vyšel skvěle (narozdíl od těhotenství), teď zkousime znovu a minulý cyklus jsem dělala a zdálo se mi, ze vidím ducha. Viděla ho i kamarádka, tak jsem si chtela za 2 dny udělat test znovu a když jsem ho vytáhla z obalu, už jsem tam viděla ty risky. Fotku bohuzel nemam 🤷♀️ Ale jak říkám, u autorky to vypadá přeci jen ruzovejsi 😊👍
@julinecka24 delala, ale prislo mi to stejne jako den predtim. Takze jeste chvili budu muset vydrzet 😊👍
@baarus21 Ne ne, dnes jsem 25.dc. Většinou mam cykly tak kolem 30 dnů, někdy 33 a někdy 29. Ted jsem na Clostilbegytu a Duphastonu, měla jsem dva folikuly (jeden větší a druhy menší). 14.dc jsem píchla Ovitrelle. Začalo krvácení a bolesti, pravděpodobně ovulace, které trvalo asi 5 dnů, potom 3 dny cisto a pak zase úplně stejné krvácení, které je dnes 4.den. Moje doktorka má dovolenou. Ale ptala jsem se známe gynekolozky a ta mi řekla, ze to muže být ten druhy folikul a tím pádem druhá ovulace. 🤷♀️ Jsem z toho jelen, ale muzu jen čekat 🙄 A teď když vidím samé testy, mam chuť si taky jeden udělat 😅
@baarus21 tak a já stále čekám doufám že mi to taky vyjde jako vám zítra jdu na gyndu budu
7 - 8 dpo tak uvidime
@julinecka24 moc drzim pesti 😊 ja s tim stejne jeste pockam 😂 nejak tomu asi neverim nebo co 😂
@baarus21
@julinecka24
Držím vám všechny palce! 🙆♀️ Ne, ze bych vám nejistotu přála, ale je fajn nebýt sama 🙄 Dejte vědět, jak se to u vás vyvíjí.🍀
@ivybee zítra jdu na gyndu jsem buď 7-8 dpo pochybují že by doktor něco videl

jj, je tam 🙂