Je to duch nebo se mi to zdá?
Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

@julinecka24 tak co jak jsi dopadla??
@baarus21 já jdu odpoledne na gyndu můj doktor má od tří do sedmý tak uvidíme držte palce i když nevím bojím se 8 dpo tak uvidíme mám strach
@julinecka24 tak to ti stejne ale zjisti jen z krve ne??
@baarus21 jj určitě uvidíme
@julinecka24 to cekani na vysledek bude asi nejhorsi, tak drzim pesti 😊
@baarus21 jj máš pravdu je to hrozny a nevíš za jak dlouho jsou výsledky
@julinecka24 to nevim, ale myslim ze bud az ten dalsi den, nebo za dva dny?? Tezko rict, to by ti asi poradily holky jinde 😊
@julinecka24 To asi záleží, kdy to vezou do laborky, ne? Ale určitě to netrvá víc než 3 dny.
@ivybee ja ti nevim. Holky tady prave mammatesty nedoporucuji, protoze pry delaji falesne duchy, takze s tim zkusenost nemam. Hodne si tu chvalily prave dr. Max tak jsem si ho koupila (fotku jsem davala vcera) no a dneska zase livsane a vypada to stejne jako u dr. Max. Livsane uz mi dosly a uz je asi ani kupovat nebudu. 😊
@marketkaaa30 to jsou paradni carky 😊 tak moc gratuluju 😊 snad nam to taky vyjde 😊👍
@marketkaaa30 Tak to je paráda. 👍 Veliká gratulace 🙂
Zase cítím trosku naděje 🙂
@baarus21 tvoje taky sílí ❤️ už máš po termínu ms nebo jsi ještě před? 🤔Teď nevím jestli jsi zmiňovala
@ivybee naděje je vždycky, moc držím palečky 😘
@marketkaaa30 no nejvtipnejsi na tom je, ze nevim 😂😂 ja si to nezapisuju, protoze to mam dost nepravidelne. Vim ze jsem ms mela bud prvni tyden v cervenci nebo druhej 😂 ale kdybych to mela dostat az pristi tyden tak se tam asi nic neukaze ne?? 😂 semnou je to tezky
@marketkaaa30 Dekuji 😊 Vím, jen už těch zklamání bylo tolik 🙄 Navíc se snažím myslet pozitivně, ale zase se na to nechci upinat, kdyby z toho nic nebylo.. Už mi z toho asi nejspíš přeskočilo 🤦♀️🤷♀️😃
@ivybee tak holky doktor mi pověděl že málo něco vidět je ze to je ale maličký takže mám přijít příští čtvrtek 15

@julinecka24 To nejspis ne, ale neznamená to, ze se tam nic neděje 😉