Je to duch nebo se mi to zdá?
Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

@ivybee jj ale na testu mám slabou linkou čárku tak teď jenom aby to sililo musím vydržet do příštího čtvrtka ale teď nevím kdy byla ovulka protože jsem musela otěhotnět kolem 28 29 ale neví se to jistě
@julinecka24 tak snad bude jen sílit 😊🍀 Já jsem prave taky zvědavá, jestli bude zítra silnější nebo zmizí 🤷♀️ A kdy má u tebe být ms? Já mam mít v pondělí, tak doufám, ze se udrží, pokud tam opravdu něco je 🙄
@ivybee úterý středa příští týden
@julinecka24 tak to je supr zprava 😊 drzim pesti, pak dej vedet 😊
@baarus21 jjj dám neboj doufám že vše dopadne v pořádku
@julinecka24 To by me zajimalo co tsm u tebe doktor videl????Ja byla u doktora po 14 dn3vh vynechane ms a byla jen vacek,u teb3 tak max zvetsena sliznice a buhvi jestli..
@kuttu nevim sama uz vcera mi rikal ze tam jde videt mala gravitace nebo jak se to rika proto me objednal na pristi ctvrtek a rekl uvidime jestli to roste a ze nabere krev
@julinecka24 To by me zajimalo co videl???Gravitace???To snad s tehotenstvi nema nic spolecneho...zacina to malou teckou v deloze,pak dutinku,zarodecnym tercikem.
.embryem...
@kuttu taky mi to přijde divné 🙈 spíš nemožné.. Takhle brzy jedině ta sliznice, ale to před MS bývá. Tak jedině z krve 🤷♀️

@julinecka24 tak to je skvělý! 😊