Je to duch nebo se mi to zdá?
Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

@baarus21 Tak to je super 😊👍 Hele, kazdej to má proste jinak 🤷♀️🙂 Nám se to neudrželo🙁 (Porad jsem se snažila utěšit tím, ze když to není dobry, tak to tělo samo pozná) Od té doby se nic nedělo, přítel šel na spermio a výsledky nebyly nic moc, začali jsme tomu trosku pomáhat hormonama, protože jsem chtela IVF až jako poslední možnost. A teď to vypadá, ze se to možná konečně povedlo 🙄 Zatím jsem nikomu nic neřekla, tak jsem ráda, ze se muzu svěřit alespoň tady 🙈
@ivybee mooc drzim palecky!!! Snad se z tech duchu udelaji krasne carky!!!
@vladkaaa92 Moc dekuji ❤️
@vladkaaa92 tak to by mohlo vypadat nadejne neee?? Drzim pesti 😊 hlavne dej vedet, jak jsi dopadla 😊🌸
@ivybee ty jo, tak SNAD se to tam uchytilo 😊 moji kamaradi manzele se pokouseli o mimi 5let....uz byli i dvakrat na umelym a nepodarilo se. Hrozne to resila, byla z toho spatna. Pak se smirila s tim, ze deti mit nebudou a pred 14ti dnama nam oznamili tehotenstvi prirozenou cestou 😊 takze nic neni nemozne 😇
@baarus21 Noo, prave si myslim, ze ne. Testy vubec nesili..😐 Takze si myslim, ze je to bud zbytek hcg, nebo spatne tehotenstvi. Ani nevim, kdy mym ted dostat ms, takze nevim, jestli testuju po, nebo pred..
@vladkaaa92 ale treba taky ne 😊 klidne nam sem tedtiky hod jedtli mas vyfocene 😊
@julinecka24 krev na HCG ti nevzal?
@baarus21 takze porad ta carka plus minus stejna. Nechapu. At je to co je to, hlavne, aby to nebylo nejake mimodelozni tehotenstvi. Uvidime no. Kdyztak pristi tyden pujdu na gyndu.
@vladkaaa92 a nezkousela jsi jiny test? Myslim jinou znacku 😊 jinak ty moje vypadaly uplne stejne 😊 pak jsem presla na maxe a dneska takova hezka carka 😊
@baarus21 Ne,pocita se to od 1.dne posledni menstruace...6+1 je ukonceny 6.tyden + 1 den,tzn.probihajici 7.tyden...lekari berou v uvahu to,ze MS je dlouhy 28 dni a ovulace je uprostred...kazda to ale mame jinak,ja mela vyklis 29 dni a ovulaci cca 16 den,pozitivni test jsrm mrla v drn MS...udelala jsem si ho jen tak,protoze jsem ho mela doma,absolutne jsem nechapala,ze je pozitivni,cree tehotenstvi jsem byla o 6 dni napred dle ultrazvuku...ten je rozhodujici...kdyz pujded moc brzy,uvidi treba uz dutinku,ale rozhodujici je srdecni cinnost a embryjko...usetris si nervy...proto je lepsi jit az dele pokud tedy nemas nejake problemy...my meli sex s manzelem 22.12...vim to,byl jediný behem tydne...a 9.1.dálnice na testu...
@mimisef ne až příští ctvrtek
@vladkaaa92 Ja bych rekla,ze sílí
@kuttu jo? Me prijde , ze slabne.. nebo je to minimalne stejne. Ale je to uz tyden!!! To je zvlastni..
Ale moc dekuju 🙂
@baarus21 nezkousela! Mam jen ty mama testy a minuly tyden sem delala i ten digi, ale ten ukazal minus.
@baarus21 A ty tvoje testy predtim jak vypadaly stejne, tak byly taky mamatest? A jak dlouho ti ukazovaly “nic” ? 🙂

Ahojky holky 🙂 gratuluji vsem, kterem se to povedlo a mate krasne carky!!
Ja jsem pres 5 tydnu po revizi. Po 3 tydnech jsme meli nechraneny sex a ted mam uz tyden na testu ducha, takze taky super stav. Nevim, jestli je to zbytek hcg, nebo nove tehu, ktere se bojim, ze je nejake slabe. Menstruace se ma dostavit mezi 4-6 tydnem po revizi, tak cekam i na to. Uz asi 9 dni me boli v krizi a jsem strasne unavena.