icon

Je to duch nebo se mi to zdá?

baarus21
4. srp 2019

Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

Je to duch nebo se mi to zdá?Je to duch nebo se mi to zdá?
vladkaaa92
7. srp 2019

Ahojky holky 🙂 gratuluji vsem, kterem se to povedlo a mate krasne carky!!
Ja jsem pres 5 tydnu po revizi. Po 3 tydnech jsme meli nechraneny sex a ted mam uz tyden na testu ducha, takze taky super stav. Nevim, jestli je to zbytek hcg, nebo nove tehu, ktere se bojim, ze je nejake slabe. Menstruace se ma dostavit mezi 4-6 tydnem po revizi, tak cekam i na to. Uz asi 9 dni me boli v krizi a jsem strasne unavena.

kuttu
7. srp 2019

@baarus21 Idealni je 14 dni po terminu MS,to uz by melo byt neco na ultrazvuku videt,ja uz mela videt embryo se ❤,byla jsem 6+1...drzim palce🌹🌸

ivybee
7. srp 2019

@baarus21 Tak to je super 😊👍 Hele, kazdej to má proste jinak 🤷‍♀️🙂 Nám se to neudrželo🙁 (Porad jsem se snažila utěšit tím, ze když to není dobry, tak to tělo samo pozná) Od té doby se nic nedělo, přítel šel na spermio a výsledky nebyly nic moc, začali jsme tomu trosku pomáhat hormonama, protože jsem chtela IVF až jako poslední možnost. A teď to vypadá, ze se to možná konečně povedlo 🙄 Zatím jsem nikomu nic neřekla, tak jsem ráda, ze se muzu svěřit alespoň tady 🙈

vladkaaa92
7. srp 2019

@ivybee mooc drzim palecky!!! Snad se z tech duchu udelaji krasne carky!!!

ivybee
7. srp 2019

@vladkaaa92 Moc dekuji ❤️

baarus21
autor
7. srp 2019

@codal tak to je teda pecka 😂😂 superplodny pár 😂👍😊

baarus21
autor
7. srp 2019

@vladkaaa92 tak to by mohlo vypadat nadejne neee?? Drzim pesti 😊 hlavne dej vedet, jak jsi dopadla 😊🌸

baarus21
autor
7. srp 2019

@kuttu a pocita se to nejak i od pohlavniho styku?? A co je vubec 6+1?? Sesty tyden tehu a plus jedna je co?? 😊 blbe otazky, ale fakt nevim 😂 diky 😊😊

baarus21
autor
7. srp 2019

@ivybee ty jo, tak SNAD se to tam uchytilo 😊 moji kamaradi manzele se pokouseli o mimi 5let....uz byli i dvakrat na umelym a nepodarilo se. Hrozne to resila, byla z toho spatna. Pak se smirila s tim, ze deti mit nebudou a pred 14ti dnama nam oznamili tehotenstvi prirozenou cestou 😊 takze nic neni nemozne 😇

ivybee
7. srp 2019

@baarus21 Mělo by se to počítat od poslední ms a to +1 je jeden den.. Teda aspoň si to takhle celou dobu myslím 😅

ivybee
7. srp 2019

@baarus21 Já vím.. Občas, když tady čtu, jak dlouho se tu někdo snaží, co všechno museli podstoupit a čím si prošli, tak si říkám, jaká jsem trubka 🙄 Chvíli po potratu jsem se dozvěděla, ze moje 16ti letá sestřenice do toho vlítla.. Kde je nějaká spravedlnost? 🤷‍♀️🙆‍♀️

baarus21
autor
7. srp 2019

@ivybee odvazna sestrenka 🤭 ale ono to tak vetsinou je, nebo co aspon kolem sebe vidim. Alkaci, narkomani a jini neprizpusobivi maji krasne zdrave deti a slusna rodina si musi neco vytrpet 🙄🙄

vladkaaa92
7. srp 2019

@baarus21 Noo, prave si myslim, ze ne. Testy vubec nesili..😐 Takze si myslim, ze je to bud zbytek hcg, nebo spatne tehotenstvi. Ani nevim, kdy mym ted dostat ms, takze nevim, jestli testuju po, nebo pred..

ivybee
7. srp 2019

@baarus21 Mám stejnej pocit 🙁

mimisef
7. srp 2019

@kuttu ahojky HCG v krvi je cca kdy poznat?

baarus21
autor
7. srp 2019

@vladkaaa92 ale treba taky ne 😊 klidne nam sem tedtiky hod jedtli mas vyfocene 😊

vladkaaa92
7. srp 2019

Ty dva jsou ze vcera, ten jeden pondeli !

mimisef
7. srp 2019

@julinecka24 krev na HCG ti nevzal?

vladkaaa92
7. srp 2019

A tyhle minuly patek..

vladkaaa92
7. srp 2019

@baarus21 takze porad ta carka plus minus stejna. Nechapu. At je to co je to, hlavne, aby to nebylo nejake mimodelozni tehotenstvi. Uvidime no. Kdyztak pristi tyden pujdu na gyndu.

baarus21
autor
7. srp 2019

@vladkaaa92 a nezkousela jsi jiny test? Myslim jinou znacku 😊 jinak ty moje vypadaly uplne stejne 😊 pak jsem presla na maxe a dneska takova hezka carka 😊

kuttu
7. srp 2019

@baarus21 Ne,pocita se to od 1.dne posledni menstruace...6+1 je ukonceny 6.tyden + 1 den,tzn.probihajici 7.tyden...lekari berou v uvahu to,ze MS je dlouhy 28 dni a ovulace je uprostred...kazda to ale mame jinak,ja mela vyklis 29 dni a ovulaci cca 16 den,pozitivni test jsrm mrla v drn MS...udelala jsem si ho jen tak,protoze jsem ho mela doma,absolutne jsem nechapala,ze je pozitivni,cree tehotenstvi jsem byla o 6 dni napred dle ultrazvuku...ten je rozhodujici...kdyz pujded moc brzy,uvidi treba uz dutinku,ale rozhodujici je srdecni cinnost a embryjko...usetris si nervy...proto je lepsi jit az dele pokud tedy nemas nejake problemy...my meli sex s manzelem 22.12...vim to,byl jediný behem tydne...a 9.1.dálnice na testu...

kuttu
7. srp 2019

@baarus21 přesně takhle to mela svagrova,6 x IVF,pak se smirili,ze dite mit nebudou a ona otehotnela prirozene...psychika je mocná čarodějka

kuttu
7. srp 2019

@ivybee Jedina spravedlnost v životě je,že "nahoru"musime všichni...přej a bude ti přáno❤🌸🌸

julinecka24
7. srp 2019

@mimisef ne až příští ctvrtek

kuttu
7. srp 2019

@mimisef v době kdy se oplodnene vajicko zahnizdi zacne produkavat HCG
..cca 12- 14 den po ovulaci...v den MS ci den po vynechani uz byva pozitivni HCG v moci,takže v krvi je dříve

kuttu
7. srp 2019

@vladkaaa92 Ja bych rekla,ze sílí

vladkaaa92
7. srp 2019

@kuttu jo? Me prijde , ze slabne.. nebo je to minimalne stejne. Ale je to uz tyden!!! To je zvlastni..
Ale moc dekuju 🙂

vladkaaa92
7. srp 2019

@baarus21 nezkousela! Mam jen ty mama testy a minuly tyden sem delala i ten digi, ale ten ukazal minus.

vladkaaa92
7. srp 2019

@baarus21 A ty tvoje testy predtim jak vypadaly stejne, tak byly taky mamatest? A jak dlouho ti ukazovaly “nic” ? 🙂

Strana