icon

Je to duch nebo se mi to zdá?

baarus21
4. srp 2019

Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

Je to duch nebo se mi to zdá?Je to duch nebo se mi to zdá?
mimisef
7. srp 2019

@kuttu aha děkuji

mimisef
7. srp 2019

@julinecka24 proč vám ji nenabral hned....?

codal
8. srp 2019

@baarus21 u nás funguje plánované rodičovství 🤦😂.. vzycky jsme si řekli, že tomu necháme volný průběh a další měsíc už jsem byla těhotná, u obou dcer vím přesný týden, kdy jsem otěhotněla.. dcery se narodily přesně dva roky a den po sobě. Dokonce jsem pak zpětně zjistila, že i poslední menstruaci jsem měla ve stejný den🙊. Druhý termín porodu jsem měla na dceřiny narozeniny. Fakt jsem to chtěla stihnout, celý narozeninový den jsem rodila, ale nakonec se druhý porod o pět hodin protáhl😂.. holt chtěla mít druhá dcerka svůj den 😉.. třetí dítě neplanujeme, tak musime být sakra opatrní 😝..

julinecka24
8. srp 2019

@mimisef protoze se krev nabira rano a on mel v utery od 15:00-19:00 proto meobjednal na pristi tyden ve ctvrtek rano tak uvidime

kuttu
8. srp 2019

@julinecka24 Hcg se nabira v kteroukoliv dobu,nemusis byt na lacno

julinecka24
8. srp 2019

@kuttu já za to nemůžu tak mi to řekl že příští čtvrtek

baarus21
autor
8. srp 2019

@vladkaaa92 ne ty testy byly Luvsane z Benu lekarny. No ja tam mela hned prvni den ducha a pak asi dalsi dva dny porad duch a pak se ukazala uz carka, co jsem poslala 😊 Na fotce jdou datumy a to jsem si delala poprve 😊 predtim ne.

baarus21
autor
8. srp 2019

@kuttu diky moc za osvetu ☺️ potrebuju to jako sul 😂😂 v tom pripade (pokud to teda vyslo) podle posledni ms bych mela byt v pulce 5tt. A nebo v pulce 4tt 😂 fakt uz nevim 🙄😁

baarus21
autor
8. srp 2019

@codal tak to si teda musite davat dobryho majzla 😂 kdyz na tebe chlap mrkne a jsi tehotna 😂😂 no my jsme si taky prave rekli, ze tomu dame volny prubeh a ze se treba pristi rok zadari 😂 no a ono se mozna zadarilo na prvni dobrou 😂

kuttu
8. srp 2019

@baarus21 kdy ze jsi mela posledni MS ja ti to spocitam,a na internetu taky najdes kalkulacku pro vypocet tehotenstvi

baarus21
autor
8. srp 2019

@kuttu no to ja bych si nejspis spocitala. Ale rikam nevim jestli jsem mela ms prvni tyden v cervenci nebo druhej 🙄 nepisu si to, mam nepravidelny cyklus. Takze asi tak no. To je trochu problem 😂

kuttu
8. srp 2019

P9ckej 14 dni a zavolej na gyndu,kazdopadne po tobe ale bude lekar chtit datum posledni MS

baarus21
autor
8. srp 2019

@kuttu to je mi jasny, ale z prstu si to stejne nevycucam 😊👍 tak uvidime, pujdu tam klidne az za tri tydny at je tam co videt 😊🌸

baarus21
autor
8. srp 2019

@kuttu to by mi mohl i doktor rict podle ultrazvuku v kterem jsem tydnu ne?? Kdyz si samozrejme pockam, driv tam nepujdu 😊

bananekll
8. srp 2019

Ahoj nevíte jak se pozná mimoděložní otěhotnění?

baarus21
autor
8. srp 2019

@bananekll nejspi jen doktor??

kuttu
8. srp 2019

@baarus21 To ti rekne,ale oni dle MS a stari dle ultrazvuku,ktery by mel byt + - zjistuji zda tehu prosperuje...ale neni to pravidlo,ternin porodu se urcuje z ultrazvuku ve 12.tydne,resp.na 1.screeningu,toto mereni je nejpřesnější co se velikosti plodu týká za cele tehotenstvi,pozdeji se meri uz jen jednotlive casti miminka,pak uz je mpc veliké...me treba kdyz jsem musela na ukoceni pro VVV se mimi ve vyvoji neustale spozdovalo...tim te samozrejme nechci strašit 😘😉samozrejme rozhodujici je srdecni akce u miminka

kuttu
8. srp 2019

@bananekll podle ultrazvuku a hladiny hcg,od 1000 jednotek uz by melo byt v deloze tehotenstvi videt,pokud neni tak se par dni ceka zda se neobjeví a pak dle hladiny hcg,ktera se co dva dny zdvojnasobuje,u mimodelozniho roate hcg pomalu...

baarus21
autor
8. srp 2019

@kuttu a nakonec ti to dopadlo dobre?? 😊 me hrozne fascinuje, ze vis tolik informaci o tom 😊 samouk nebo jsi v oboru?? 😊🌸

kuttu
8. srp 2019

@baarus21 jsem zdravotni sestra,ale na plicnim,ne na gynekologii, spise 3 roky snazeni,2 x zamlkle tehotenstvi, 1 x ukonceni pro VVV zjistena triploidie plodu,do dalsiho tehotenstvi jsem sla s plno informacema😉😁😁

baarus21
autor
8. srp 2019

@kuttu ty jo.... tak necim uz sis teda prosla, fuuu. Tak to chapu, ze jsi tak nadupana vedomostma. Aspon clovek vi jak to vsecko funguje. A ted je teda vse v poradku??

kejcvil
8. srp 2019

@marketkaaa30 jestli nemyslí vyvýšenou sliznici , já když jsem objevila na mamatestu slabyho ducha , hned jsem se objednala na gyndu a nic tam nevidel, jen vyvýšenou sliznici a připravenou tzv. Peřinku pro budoucí miminko (takhle mi to vysvetlil, a řekl že to vypadá že by se tam mohlo něco chystat). Jinak mi museli samozřejmě brát krev a čekala jsem myslím dva dny na výsledky a až z krve mi to potvrdili. Když jsem šla podruhé na kontrolu už tam byla malička fazolka necelý 6mm tuším. Dnes jsem už v 6mesici 😉

kuttu
8. srp 2019

@baarus21 Jj,prave tu ve vane koupu svoje 11.mesicni sluníčko❤❤❤tehotenstvi uplne bez problemů

baarus21
autor
8. srp 2019

@kuttu tak to je super 😊 tak to ma byt, gratuluju ❤️❤️ Ja jsem si dnes odpoledne zas udelala test 😂 tak doufam, ze je to jasny a nic se nezmeni 🌸🌸

kuttu
8. srp 2019

@baarus21 To je krásný ❤❤👍👍👍👍at sílí a je vse v pořádku

baarus21
autor
8. srp 2019

@kuttu dekuji dekuji moc 🌸 za 14dni se zkusim teda objednat na tu gyndu 😊 ikdyz mi to prijde, ze je to strasne daleko 😂 ale spis me to stve kvuli praci, je hodne fyzicky narocna, tak aby se neco nepotento 🙄

kuttu
8. srp 2019

@baarus21 Me tenkrat na genetice rekli,ze pokud je tehotenstvi v pořádku tsk muzu skakat s padakem a udrzi se....

cvachna
9. srp 2019

Taky jsem dnes zkoušela, zítra mám mít MS, ale žádné příznaky tak proč ne, že? A ejhle, je to tam 🙂 po půl roce od vysazení 🙂

baarus21
autor
9. srp 2019

@cvachna paraaada ❤️🌸 gratuluji

kuttu
9. srp 2019

@cvachna Taky jsem to tak mela,nahodou jsem si udelalala test a nemphla verit vlastnim ocim...mela jsem ale takovej strach,ze jsem to 14 dni nikonu nerekla...ani manzelovi

Strana