Je to duch nebo se mi to zdá?
Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

@teplaka1
Gratuluji💐
kolikaty den jsi po ovulaci 😂
@petula.bir 12dpo dnes..3dny do MS..mam strach.
@teplaka1
Je vidět, ze čárka je silnější 🥰 věř, ze bude vše v pořádku ❤️
Já měla skoro dálnice a bohužel pak revize 😔
@petula.bir to me mrzí...právě mam taky strach..😔 ze bude něco špatně nebo bude biochem..
@teplaka1
Věř tomu, ze to bude ❤️ To se proste tak někdy stane ale věřím, že u nás se taky brzy zadaří 🙂 dnes jsem 9DPO tak uvidíme no
@petula.bir tak držím palce at se zadaří..💗 s mužem se snazime a teď je to az na druhy pokus 😊 tiše se raduju..🌸
@baarus21 🍀Držím všechny palce, co mám! 😊🙆♀️ Já jsem dnes 23.DC a asi 5-6 DPO. Jsem na Duphastonu a doufám ze všech sil 🙄 Říkám si, ze s testama tentokrat vydrzim až pokud bude zpozdena MS 😃 Tak jsem na sebe zvědavá 😅 Každopádně jsem po Ovitrellu a ten prý dělá falešňáky. Bude to dlouhá doba 🙆♀️
@julinecka24 To vypada nadějně, čárku vidim👍👍tak at vydrzi a sílí
@kuttu jj dekuji
@julinecka24 tak snad se konecne zadarilo 😊 preju at je vse v poradku 🌸
@baarus21 děkuji moc
@baarus21 Díky! 🌷Snažím se na to nemyslet! Tenhle tejden jedu zkoušet svatební šaty, tak mam aspon nějak zaměstnanou mysl.. I když to nefunguje až tak, jak bych si přála 😄 Nejak se nepozoruju a drobnosti přisuzuju změně počasí 😁 Jediný co, tak mam nějak citlivější prsa. Ale mívám to pravidelně před ms, tak to asi jen začalo o něco dřív nebo je to po všech těch hormonech. 🤷♀️ Hele a co ty? Jak jdou svatební přípravy? 🙂 A jaký máš šaty? 🙆♀️👰
@ivybee no nekecej 😊 tak at dobre vyberes 👍 ikdyz...pokud otehotnis, tak saty stejne budes muset zmenit 😂 tak ti prednostne preju to brisko 😉 treba to uz vyslo 🌸 no ja uz jsem ve fazi, kdy se tesim az to bude vsechno za nama 😁 je toho moc na vyrizovani, ale aspon nemam moc cas myslet na to mimi no 😊 porad si rikam....tak saty mi nebudou male, budu si moct dat nejaky ten alkohol a uziju si to dokud muzu 😊😊 jinak saty mam korzetive s krajkovym bolerkem (3/4 rukav) a nemam je teda uplne bile 😊 co ty jakou mas predstavu? A kdy ze to vlastne mate??
@baarus21 Je mi to jasný 😁 Ale aspon máš jiný myšlenky 😉 Určitě! Můžeš připíjet, popíjet a skotačit 😊 Jé, ty musí být krásný 👰 Mně se hrozně líbí rukávy 🙆♀️ Chtela bych něco jednoduchýho a klasickýho a nejspíš ne čistě bílýho, ale uvidím, co na mě vůbec budou mít. Mám skoro dětskou velikost, tak předpokládám, ze nebudu mít moc na výběr 😅
Vidím já jsem taky těhotná čekám 4 a snad bude už holčička jinak 3 kluky 11 a 5

Je tam?