icon

Je to duch nebo se mi to zdá?

baarus21
4. srp 2019

Ahoj holky, myslite, ze je to duch nebo se mi to jen zda? 😊 diky

Je to duch nebo se mi to zdá?Je to duch nebo se mi to zdá?
julinecka24
27. srp 2019

@baarus21 uvidime no doufam ze se tam konecne neco deje

baarus21
autor
27. srp 2019

@julinecka24 tak drzim pesti 😊 ja jdu konecne zitra k doktorovi (mela bych zacinat 8tyden) tak snad je to tam a je vsechno v cajku 😊😊 zitra dam vedet

julinecka24
27. srp 2019

@baarus21 Drzim palce at je vse v poradku hlavne dej vedet ja zkusila jen tak tt a vidim slaboulinkou carku vidis ji tam taky

kuttu
27. srp 2019

@julinecka24 Nepsala jsi ze cekas o vikendu ovulaci???Tak proc delas test??

julinecka24
27. srp 2019

@kuttu ne ovulaci!!!! ja uz mam po ovulaci v sobotu jsem ovulovala ted uz muzu testovat

baarus21
autor
27. srp 2019

@julinecka24 nevidim tam nic. Ani tam nic videt nemuzes. Pockej si 👍😉

terezanovotna30
27. srp 2019

@julinecka24 v sobotu jsi ovulovala a v úterý děláš test? Pokud ti to Dr nevysvětlil nebo jsi se sama neinformovala, tak těhotenství se na tt neukáže tři dny po ovulaci. Když budeš mít "štěstí", tak nejdřív za deset dní! Ideálně udělej až 8.9. když čekáš ms.

mimisef
27. srp 2019

@julinecka24 v Sobotu ovu a ty už děláš test ?? Nezlob se ale tohle už mi přijde trošku moc,taky jsem snažilka ale ....🤔

cvachna
27. srp 2019

Holky, tak spinila jsem 2 dny, dnes už lepší, ale žádné srazeniny, masivní krvácení, a zítra se jdu podívat na mimiska a snad je v pořádku 😘 dám vědět 🙂 podle tabulek bych měla končit 6tt

baarus21
autor
28. srp 2019

Ahojte holky 😊 tak jsem byla konecne u doktora. S tema tydnama jsem se solidne sekla 😂 doktor rikal, ze jsem podle utz cca v 5tt, coz podle mych vypoctu sedi presne na pohlavni styk. Kazdopadne to tam je, tak snad hezky poroste a bude to v poradku 😊

baarus21
autor
28. srp 2019

@cvachna tak coooo???

cvachna
28. srp 2019

@baarus21 jak jsme špinila, tak jsem o to přišla ☹ už potřetí ☹ dr, že jsem v pořádku,tělo připravené, že to máme zkusit znovu.no otázka, zda se mi bude vůbec chtít ☹

baarus21
autor
28. srp 2019

@cvachna jeeej 😔 tak to me moc mrzi. A ms uz jsi mela? Nebo to bylo jen to spineni? Docela by me zajimalo jak dlouho se to v tobe teda drzelo? Ja teda zatim taky uplne nejasam pac se muze cokoliv jeste stat. A neves hlavu, ono se jeste zadariii uvidis 😊👍

jitava
28. srp 2019
baarus21
autor
28. srp 2019

@jitava ?? 😁

cvachna
28. srp 2019

@baarus21 ale vám to moc přeji holky a zdárně do konce 🙂 asi to tak mělo být.rpáci mám skvěle placenou a skvělého šéfa, na baráčku hodně práce, děti už velké tak kam na jednu stranu spěchat 🙂 no nevím.poslední 4 roky se to vždy udrželo na max. 10týdnů a já si myslela jak tohle bude jiné.věchno má pro a proti a beru to pozitivně 🙂

baarus21
autor
28. srp 2019

@cvachna to je dobre!! Hlavne se nehroutit 😊 pokud to ma prijit, tak to prijde 😊 pokud ne, tak uz mas krasne 2 deti ❤️ A dekuju moc 😊 kdyby se neco zmenilo v prubehu dalsich mesicu tak urcite napis 😊😊

bananekll
28. srp 2019

Ahoj chtela jsem se zeptat muže se objevit na tehu testu náběh na slepak dekuji

kuttu
28. srp 2019

@bananekll Coooo????????

baarus21
autor
31. srp 2019

Ahoj holky, tak jak jsem psala, ve stredu mi dr podle utz potvrdil 5tt a dnes jsem zacala mit bolesti a krvacet 🙄😔 takze predpokladam, ze to odeslo 😔 zrovna jsme na ceste na dovolenou, takze k doktorovi jdu az pristi tyden.

eelliikk
31. srp 2019

Ahoj všem, toto je můj TT 21DC, dneska 24 DC mi test neukázal žádnou čárku 😞 Přitom břicho mě už týden bolí jako čert

eelliikk
31. srp 2019

@baarus21 Krvácíš hodně?

baarus21
autor
31. srp 2019

@eelliikk jo, mam regulerni ms. Zadny spineni, ani jednorazovka. Ten tvuj test....asi bych si ho zkusila udelat za dva dny 👍

eelliikk
31. srp 2019

@baarus21 hmmm, tak to je možný, ze se ti to samo rozjelo 😣😣 ale lepší samo, než abys musela na zákrok , ale sama vím, jak ti je 😣 drz se 🙏🏻

kuttu
31. srp 2019

@baarus21 To je mi moc lito😔

baarus21
autor
31. srp 2019

@kuttu neda se nic delat 😔 zkusime znovu. Cetla jsem, ze spousta holek treba spinilo nebo i trochu krvacelo a vicemene to nic neznamenalo. Ale myslim si, ze mi to opravdu odeslo 😔 uvidime po dovolene co bude u doktora. Jen otazka... kdyz si treba za dva dny udelam test, uz to pujde videt ze to odeslo??

kuttu
1. zář 2019

@baarus21tezko rict,zalezi jaka je hladina HCG,pokud porad vysoka,nepoznas nic,ono to trva nez to klesne,ale zkusit to muzes,treba bude carka slabší....pokud jsi krvacela,nebo krvacis hodne s kusy sliznice,tak to asi odešlo,pokud spinis, muze to byt OK,bricho by te bolet nemelo...

kuttu
1. zář 2019

@baarus21 Jak holky psaly,lepsi,ze to odeslo samo,nez kdyby jsi musela na revizi,nebo se napr.jako ja v 15.tydnu musela rozhodnout pro ukončení...miminko nebylo trejme v pořádku,priroda vetsinou vi,proc to dělá
....kazdopadne hned po MS bych se dalsimu těhu nebranila,cekat na nic nemusíš...

baarus21
autor
1. zář 2019

@kuttu moc diky za odpoved 😊 jo sliznice a “cosi” ze me vypadlo, takze to odeslo stopro. A jsem rada, ze nemusim do nemocnice. Ted uz je mi dobre, ale co jsem prozivala vcera pri tom “odejiti” no hnus. Neskutecne krece, bolest. A krvacim porad, takze fakt ms. Ohledne toho tveho rozhodnuti ukonceni miminka?? Co se stalo? To me mrzi, 15tt uz je docela hodne 😔 no ne vzdycky to jde jednoduse ze....

kuttu
1. zář 2019

@baarus21 Od zacatku tehitenstvi jsem oroste tusila,ze to proste nedopadne...vysel mi strasne spatne 1.screening,krev hruza a na ultrazvuku spatny nalez,plod se zpozdoval s rustem,v hlavicce byly nejake cysty,srdivko neprehledne...poslali me na odber choriovych klku k apolinari a druhy d3n volali,ze byla zjištěna triploidie,tedy ztrojení chromozomu...neslucitelne se zivotem...byl to patek,v pindeli jsem musela nastouput na ukonceni,nastesti mi to jeste vzali revizí,bylo to na hraně...nejhorsi pro me bylo,ze mimnko stale žilo...pak,kdyz bylo po vsem,strasne se mi ulevilo...strasne jsem brecela,ze si miminko vzit uase nenechám...no a presne do roka a do dne jsem drzela zase pozitivni test...na genetice mi porad rikali...my si myslime,ze plod neni v piradku ale stopro mi to nikdo nerekl,dali mi na vyber...pockat az zemre,podstoupit ty klky a nebo v 16.tydnu amniocentezu...

Strana