icon

Je to příznak těhu? Bolest krku, hlavy a žaludku, únava

ladyes
11. kvě 2014

Ahoj holky 🙂 mam dotaz .. tyden zpatky me zacalo byt divne jak kdyby na me lezle chripka .. pobolivani v krku, hlavy, ryma.Ale chripka se nedostavila a i tedkons to vypada furt stejne, akorat tri dny me boli hlava tak silene ze jsem si musela vzit paralen, jsem furt unavena.chvilkama me boli i zaludek.jsem 22 DPO a M ma prijit za 5 dni.mozna je to pitomost ale je mi fakt divne.

ladyes
autor
11. kvě 2014

Zapomnela jsem dodat ze se mi k tomi vsemu dneska jeste udelal opar na rtu ! :(

1nadenka1
11. kvě 2014

no nevím spíš bych to opravdu tipovala na nějakou vyrozu, opar.. nemáš horečku? má dvě těhu a ani u jednoho jsem nic podobného neměla, ale každej to pocituje jinak... mě bolívaly prsa hned od začátku, unava a hlavně jsem pořád zvracela... od prvního dne mě natahovalo ze všeho hlavně při čištění zubů..

ladyes
autor
11. kvě 2014

No nevim u me viroza vypada vetsinou jinak takhle to mam poprvy :\ kord ta bolest hlavy a obcas me boli pupik :(

1nadenka1
11. kvě 2014

no moc bych přála aby to bylo těhu... ale nějak se mi to nezdá, každopádně dej vědět jak to dopadlo, držím palečky... nevydržela bych a valila pro test...

luciebx
11. kvě 2014

taky to spis vypada na nejakou nemoc... ale je fakt ze kazda to mame jinak... ja mam opary a bolest a td furt.. lavne kdyz si clovek strasne preje miminko telo a psychika si dost umi zahrat

luciebx
11. kvě 2014

@ladyes jeste cci rict ze si urcite myslela 22dc.. a ne 22 dpo... to by asi uz mmiikko naznacovalo 😉

ladyes
autor
11. kvě 2014

@luciebx jojo preklep 🙂 tak ja nad tim nepremejslym ale dneska me to nejak napadlo ze uz je to divny :\

amallie
11. kvě 2014

@ladyes to bude viroza

ladyes
autor
11. kvě 2014

@amallie asi jo no 🙂

selverin
12. kvě 2014

já měla podobné příznaky, ale až od 6.tt, měla jsem pocit, že na mě pořád leze chřipka a přitom nic a to až do konce 13.tt 🙂

ladyes
autor
12. kvě 2014

@selverin no prave jak kdyby na me lezle chripka a ono nic:( a do toho ten opar no nevim

selverin
12. kvě 2014

opar jsem měla v těhu asi 4x 😀 těhotenství mi oslabovalo tělo, malá ze mě vysosávala všechny živiny a vitamíny 🙂 uvidíš, jak nedorazí MS, tak potom testni 🙂

ladyes
autor
12. kvě 2014

Za 4 dny ma dorazit tak uvidime :D

missveru
12. kvě 2014

Tak u mě to třeba přesně takhle začalo... a myslela jsem, že je to viróza! :D Až za pár dní mi došlo, že už mám asi čtyři dny zpoždění, udělala jsem test a našla // 🙂