icon

Je to ryska nebo duch?

monyscerna
30. dub 2023
Je to ryska nebo duch?Je to ryska nebo duch?Je to ryska nebo duch?Je to ryska nebo duch?
monyscerna
autor
30. dub 2023

Po zaschnutí 🤷‍♀️🤷‍♀️

kloky1
30. dub 2023

Něco se tak klube bych řekla na té jedné fotce. Ostatní mi přijdou že ne 🤔
Můžu se zeptat kdy jste si ho dělala? Já jsem měla dostat včera menstruaci, test úplně bílý ale lehce spinim do hnědá . Ale úplne lehce a všude čtu že do hněda špinění že je těhotenství. Ale test negativní 🤔

teplaka1
30. dub 2023

@monyscerna kdy máte mit MS?

wladimira
30. dub 2023

@monyscerna tenhle test mám hrozne málo barviva něco se tam klube takže bych zkusila třeba sluníčko test

wladimira
30. dub 2023

@kloky1 hnědé spineni je stará krev která značí hlavně příchod ms a pokud je test negativní tak se spíše připravte na tu menstruaci

hanzbl00
30. dub 2023

Vzhledem k tomu,že takového ducha máš už hooodne dlouho to nic neznamena🙁 kdyby si byla těhotná tak co dva dny sílí. Nemáš spíš cystu? Ta taky dělá duchy na testu sem někde četla

kloky1
30. dub 2023

@wladimira jenže já mám to špinění už druhý den. A píchá mě v pravém vaječníku

lencaa11
30. dub 2023

@monyscerna zatím negativní spíš ryska

lencaa11
30. dub 2023

@kloky1 to může bejt od ovulace záleží v jakém jste cyklu nebo hormony tělo si někdy jede svoje

monyscerna
autor
30. dub 2023

@teplaka1 no já už mám po menses, měla jsem ji jinou než obvykle a je mě pořád nějak divně tak jsem zkusila tt.. Mám 10 dní po MS 🤷‍♀️ jen mě nejde do hlavy proč mám pořád nějaký pidi duch na tt...

monyscerna
autor
30. dub 2023

@hanzbl00 nevim.. Na gynde jsem nebyla, ani mě to nenapadlo, protože mě nic nebolí...

lencaa11
Autor odpověď smazal
lencaa11
30. dub 2023

@monyscerna můžou to dělat hormony 10 dní po Ms je brzo na TT

teplaka1
30. dub 2023

@lencaa11 a nebo tam bylo biochemické a ještě je tam trochu hcg??? těžko říct 🤷