Je to ryska nebo pozitivni test?
Diky moc za odpovedi. Vratili jsme se domu z dovolene a jiny test nez Dr.Max doma nemam. Zkousela jsem ho jen jednou a takovou rysku mi predtim neudelal...tak nevim, muzu mit trochu nadeji?🙂 Za dva dny zkusim znovu, to je jasny...jen jsem nedockava🙂))

Takovouhle rysku jsem měla také, celých 13dní. Jsem v 7 měsíci 😊
mě se zdá slabě pozitivní, držím palce ať to není falešný
Měla jsem úplně to samé a teď jsem v osmém měsíci,držím palce
@dominikaanovakova moc dekuju!!!a preju hodne stesti

@aneven
@pintule01
@dominikaanovakova
@kristyn.g
Ahoj holky, tak jsem slibila ze dam vedet. Jako spravna lovkyne duchu jsem dnesni bily test podsvitila baterkou (dle rad z MK🙂) a neco hodne slabeho tam je. Tak uvidime.
;;);)
@mikayla držím palce😉
Takových od Dr. Maxe jsem měla za poslední rok nespočet a těhotná jsem nebyla ani jednou. Zrovna nedávno jsem to tu řešila (s nadějí že tentokrát Max nezklamal) a nic.Kazdopadne přeji ať to vyjde 😊
@veronika8808 souhlas. Taky jsem mela a byly to jen plane poplachy.
@starbucks a od té doby to už neřeším. Až to přijde, tak to přijde ikdyz to čekání je hrozný 😥😀
Holky, ruku na srdce, píšu to jako bláznivá ženská, co už takhle "počůrala" spoustu peněz...až to skutečně přijde, bude to jasný na první pohled a nebude vůbec třeba hledat lupou nějaké stíny na testu...Ono jak jsou dneska ty testy hodně citlivé, je to spíš na škodu...asi to zachytí i jemné změny v hormonech, cysty apod. a pak to háže náznak druhé čárky...Jako jo, někdo najde pidi midi ducha a nakonec se ukáže, že to klaplo, ale co si budeme povídat, většinou je pak z toho jen zklamání...
Tak jak to tady vypadá?
Ahoj,taky sem ji tak měla 🙂 a doma mi leží 4 měsíční holčička:-***
@kristousenecek jeee faakt? 😍 tak ze by nadeje? A nedelala.jsi pak jine testy co by ukazali skutecnou druhou carku? 😀
Lovezen:
Ano🙂....myslím za dva dny sem si dělala jinou značku a čárka sílila 🙂...a vím,že kámoška též dělala test od DR.max a taky těhu byla a těž má chlapečka tak stareho jak já malou🙂...Naděje t je🙂....Pak děj vědět 🙂držím palečky
@kristousenecek no.ja ten test delala navic ted k veceru tak zkusim jeste rano 😳 ale.stejne se mi.tomu nechce moc verit, jako ryska ale.ani carka naruzovela vubec nevypadala , fakt byla takova vyrazna bila jakoby vada na testu 😒 urcite se ozvu a dekuju za nadejiplnou zpravicku 😄
@mikayla to me mrzi, o to vetsi sance zase priste ☝ dle me to je nejaka vada na testu ale.zvlastni ze se mi to stalo dnes poprve a zrovna jsem narazila na tvuj podobny prispevek, tak snad si Max nejak moc nepohorsil,jinak.sem.cetla celkem kladne recenze 😕 ozvu se jak to.dopadlo a drzim pesticky at mas brzo vysnenou a jasnou dalnici 😀👶
Já bych řekla že je to vadný test pokudď ten dnešní test byl ze stejného balení jako včera. A nebo jsi jedna z mála těch co jim testy z moči těhu neukáže ale z krve ano 😉

Ryska...